Пилосос ARITA AVC-2202BE - AT199868 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ARITA AVC-2202BE - AT199868 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE
Пилосос ARITA AVC-2202BE

Пилосос ARITA AVC-2202BE - AT199868

Код товару: AT199868
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 2200 Вт, Потужність всмоктування 360 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ARITA
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2200 Вт
Фильтр на выходе НЕРА 13
Емкость пылесборника 5 л
Длина шнура 5 м
Рабочий радиус 8 м
Розмір 510 х 310 х 215 мм
Мощность всасывания 360
Опис

Придбати Пилосос ARITA AVC-2202BE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос ARITA AVC-2202BE - професійна техніка, для виконання швидкого і якісного прибирання. Ним ви з легкістю усуньте будь-які забруднення, пил. Щорічно виробник випускає понад мільйон одиниць товару. Виробничі активи Liberton розташовані в країнах Європи, Туреччини, КНР, а з недавніх пір і в Україні.

Техніка, що випускається під торговою маркою Liberton, характеризується першокласним якістю, широким функціоналом, надійністю і реалізується за доступними для широкого кола споживачів цінами. Тип пилососа: Мєшкова. Регулювання потужності: на корпусі. Обсяг пилозбірника: 5 л. Вихідний фільтр: HEPA 13 (миється). Потужність всмоктування: всмоктування 360 Вт.

Без якого приладу ви не уявляєте прибирання в будинку? Який головний ворог для сміття і пилу? Правильно, це пилосос! Навряд чи знайдеться людина, яка не знає, що це таке. Попит на дану побутову техніку зростає з кожним днем, а різновиди пилососів вражають. Уявляєте, є навіть пилосос для дітей. Цікаво? У цій статті розглянемо різні види пилососів, історію створення, принцип їх роботи і ще багато чого цікавого.

Що таке пилосос? Пилосос - це предмет побутової техніки, призначений для видалення дрібного сміття і пилу на підлозі і меблів. За рахунок гнеться шланга і всмоктуючого потоку повітря пил і сміття потрапляють в спеціальний контейнер машини.

Залежно від області застосування, є такі види пилососів: промислові; побутові. По виду мобільності пилососи діляться на: стаціонарні; переносні. Стаціонарні пилососи, як правило, великі і дуже потужні, а переносні моделі використовують для очищення невеликої площі. Перший пилосос з'явився в кінці XIX століття в США. Історію створення пилососа розглянемо далі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані