Пилосос iLife V5S PRO - AT199870 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос iLife V5S PRO - AT199870 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO
Пилосос iLife V5S PRO

Пилосос iLife V5S PRO - AT199870

Код товару: AT199870
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа робот, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, волога, Тип керування пульт ДК, на корпусі, Потужність мотора 22 Вт, Фильтр на виході НЕРА,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник iLife
Тип пылесоса робот
Тип уборки сухая, влажная
Тип пылесборника контейнер
Тип управления пульт ДУ, на корпусе
Мощность мотора 22 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 300 мл
Длина шнура безпровідне
Розмір 306 х 306 х 76 мм
Вага 2 кг
Колір бежевий
Уровень шума 50 dB
Опис

Придбати Пилосос iLife V5S PRO Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос iLife V5S PRO

Робот пилосос відноситься до домашніх помічникам, які забезпечують чистоту і затишок в домі. Цей компактний «прибиральник» призначений для виконання як сухий, так і вологого прибирання. Досить замінити пилозбірник контейнером з водою і прикріпити швабру, щоб робот вимив підлогу. Підтримка різних функцій виключить необхідність двох пристроїв, які тепер замінює один роботизований пилосос.

Зовнішній вигляд пристрою. iLife V5S Pro виконаний у вигляді диска з висотою 7,5 см. Невелика висота дозволить пилососа забиратися під ліжками, шафами та іншої меблями. Його корпус виконаний з якісного ударостійкого пластику. Верхня частина має кришку, за якою розташовується відсік пилозбірника, замість якого можна встановлювати контейнер з рідиною.

Лицьова панель має кнопку включення режиму прибирання і світлодіодні індикатори, що повідомляють про стан робота. Передня частина пилососа має бампер, в який вбудовані датчики виявлення перешкод, визначення місця розташування станції підзарядки і прийому сигналів від пульта дистанційного керування. Збоку розташовується механічна кнопка відключення робота.

Нижня частина пилососа містить його робочі елементи. Тут є два основних колеса, переднє поворотне колесо, дві бічні щітки для виметення сміття у важкодоступних місцях, всмоктувальний отвір з гумовою спідницею, три датчика контролю висоти, місце для кріплення швабри і дві контактні площадки для комутації з базою підзарядки.

Пилосос iLife V5S Pro створений для того, щоб пилососити підлогу з будь-яким покриттям і мити підлогу з твердою поверхнею. Щоб виконати чистку приміщення, можна вибрати один з 4-х варіантів робочих режимів: автоматичний, локальний, по периметру, за розкладом.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані