Пилосос VITEK VT-8130BK - AT199978 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос VITEK VT-8130BK - AT199978 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос VITEK VT-8130BK
Пилосос VITEK VT-8130BK
Пилосос VITEK VT-8130BK
Пилосос VITEK VT-8130BK
Пилосос VITEK VT-8130BK
Пилосос VITEK VT-8130BK

Пилосос VITEK VT-8130BK - AT199978

Код товару: AT199978
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система), Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Кількість шарів фільтрації 4, Потужність мотора 2200 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник VITEK
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2200 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 3.5 л
Длина шнура 5 м
Насадки (в комплекте) 3
Розмір 380 x 350 x 260 мм
Вага 4.7
Колір синий, серый, зеленый
Количество слоев фильтрации 4
Мощность всасывания 450 Вт
Опис

Придбати Пилосос VITEK VT-8130BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос VITEK VT-8130BK

В асортименті виробника Vitek чимало техніки для прибирання. Пилососи без мішка для збору пилу відмінно впораються з підтриманням чистоти в житловому приміщенні. Ці прилади оснащені кількома фільтрами, спеціальної ємністю для збору бруду, а також мають прекрасну потужність всмоктування.

У пилососах без мішка для збору пилу передбачений особливий фільтр, який затримує частинки забруднень будь-якого розміру, що нерідко призводять до розвитку захворювань. Прилад оснащений спеціальною технологією, завдяки якій пил збирається в грудку.

Модель пилососа Vitek VT-8130 BK обов'язково оцінять любителі ідеальної чистоти в будинку. Такий пилосос з максимальною споживаною потужністю Потужність 2200 Вт і високою потужністю всмоктування 450 Вт оснащений унікальною системою HEPA-фільтрів, яка ефективно бореться за ідеальну чистоту у Вашому домі: завдяки 4-ступеневою системою фільтрації пилосос затримує суперечки, попіл, пилок, бактерії і мікроскопічні частинки пилу розміром від 0,3 мкм.

Це особливо важливо, коли в будинку є діти або особи, які страждають на алергію або астму: така ретельне прибирання дозволяє уникнути подразнень органів дихання. У даній моделі регулювання потужності розташована на корпусі, що дозволяє без додаткових зусиль контролювати потужність всмоктування.

Пилосос оснащений щіткою UltraClean з перемикачем «Пол / Килим» спеціально для очищення будь-яких підлогових покриттів. Завдяки висувній ручці горизонтальної перенесення пилосос легко переміщати з кімнати в кімнату. Пилосос без мішка для збору пилу VT-8130 від VITEK - це легка і бездоганна прибирання Вашого будинку!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані