Пилосос SCARLETT SC-VC80C12 - AT200038 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос SCARLETT SC-VC80C12 - AT200038 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос SCARLETT SC-VC80C12
Пилосос SCARLETT SC-VC80C12
Пилосос SCARLETT SC-VC80C12
Пилосос SCARLETT SC-VC80C12
Пилосос SCARLETT SC-VC80C12

Пилосос SCARLETT SC-VC80C12 - AT200038

Код товару: AT200038
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система), Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1500 Вт, Потужність всмоктування 320 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1500 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Емкость пылесборника 1.5 л
Длина шнура 5 м
Розмір 490 х 335 х 290 мм
Вага 5 кг
Колір черный, голубой
Мощность всасывания 320 Вт
Уровень шума 80 dB
Опис

Придбати Пилосос SCARLETT SC-VC80C12 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос SCARLETT SC-VC80C12

Пилосос Scarlett. Циклонний пилосос Scarlett SC-VC80C12 гарантує Вам якісну суху прибирання приміщення практично будь-якої складності. Scarlett SC-VC80C11 виконаний в стильному привабливому для споживача дизайні з використанням сучасних технологій, які дозволили поліпшити його технічні та робочі характеристики, а також підвищити продуктивність.

Потужність даної моделі відповідає 1500 Вт, при цьому потужність всмоктування досягає показника 320 Вт. Він не викличе складнощів як в процесі експлуатації, так і під час обслуговування, вимагаючи простого чищення контейнера, ємністю 1,5 л. Також варто звернути увагу на наявність в ньому ефективного фільтра НЕРА, що перешкоджає поширенню пилу. Є в Scarlett SC-VC80C12 такі деталі, як двосекційна пластикова трубка, система автоматичного змотування шнура і кілька насадок в комплекті.

Особливості моделі. Система «Циклон», реалізована в моделі, забезпечує максимальну потужність всмоктування в процесі збирання. Місткий контейнер для збору пилу легко виймається і чиститься.

 Встановлений тут НЕРА фільтр забезпечує очищення повітря до 99.9%, він ефективно затримує навіть мікрочастинки пилу, перешкоджаючи їх потраплянню назад в приміщення під час прибирання. Модель укомплектована двома насадками: щіткою килим / підлога, насадкою "меблі / щілина". Спеціальне будова основний щітки дозволяє прибирати будь-які поверхні навіть у важкодоступних місцях.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані