Офісне крісло АКЛАС МонтанаCHTILTСерое (11894) - AT200045 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС МонтанаCHTILTСерое (11894) - AT200045 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Офісне крісло АКЛАС МонтанаCHTILTСерое (11894)

Офісне крісло АКЛАС МонтанаCHTILTСерое (11894) - AT200045

Код товару: AT200045
Немає в наявності
Короткий опис:
Оббивка сітка, Максимальне навантаження, кг 120, Технічне оснащення регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Матеріал основи хромований метал, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка сетка
Техническое оснащение регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки серый, черный
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 93
Высота max, см 103
Ширина сидения, см 45
Глубина сиденья, см 45
Высота спинки, см 52
Диаметр основания, см 52
Вес, кг 14
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС МонтанаCHTILTСерое (11894) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Це легке по дизайну і середнє за розмірами операторське крісло, відмінною рисою якого є дуже популярна сьогодні сітчаста оббивка на міцному металевому каркасі. Монтана - це якісні матеріали, стильний зовнішній вигляд і оптимальний набір механізмів. Дана компактна модель підійде для організації робочих місць персоналу, для домашнього користування або для кімнати підлітка.

Просто, стильно, сучасно - саме таке крісло Монтана. Нічого зайвого, тільки максимум свободи і комфорту. Оригінальна форма досить широкою спинки має невеликий вигин у поперековій області і округлий верх. Завдяки чому трохи обволікає спину сидячого, забезпечуючи цим комфортну опору саме там, де це потрібно. Класичний чорний колір гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр.

Оббивка в кріслі Монтана - сітчастий акрил, натягнутий на міцний металевий каркас, з якої ви будете комфортно себе відчувати навіть в самий жаркий день завдяки її "дихаючими" властивостями. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеної повітропроникності, міцності і зносостійкості. У сидінні використана ця ж сітка, але зі спеціальною підкладкою для збільшення міцності і зносостійкості. М'який поролоновий наповнювач в сидінні робить посадку досить м'якою і зручною, відмінно тримає форму і не просаживается згодом.

Механізм гойдання Tilt, встановлений в кріслі Монтана, це механізм, з яким ви зможете подарувати собі хвилини приємного відпочинку. Крісло регулюється по висоті за допомогою газліфта і обертається навколо своєї осі. Регулювання механізму хитання під вагу сидячого здійснюється за допомогою спеціального гвинта під сидінням. Пружина затискається під більшу вагу і, навпаки, послаблюється під менший.

У даній моделі стильні комбіновані підлокітники з чорного пластику і металевої труби. Робоча поверхня пластику текстурированная, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи. Металева вставка гармонує з хромованою хрестовиною, створюючи єдиний завершений ансамбль. Висота підлокітників в нижньому положенні газліфта має висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані