Офісне крісло АКЛАС Алор CH TILT Черное (11890) - AT200062 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Алор CH TILT Черное (11890) - AT200062 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Рекомендуем купить маску в нашем магазине, а также материал ламинирования с доставкой по Лисичанску.
  • Выгодные цены на игровой джойстик pc, предлагаем вам сделать выбор сырье 3д принтера и заказать с доставкой в Ровно.
  • Предлагаем вам товар лазерный нивелир, купить с доставкой в Славянск, рекомендуем вам флешки, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить кухонную, обратите внимание на медиаконвертер, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с читалка книг, либо вытяжка кухонная, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Офісне крісло АКЛАС Алор CH TILT Черное (11890)

Офісне крісло АКЛАС Алор CH TILT Черное (11890) - AT200062

Код товару: AT200062
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка сітка, Максимальне навантаження, кг 120, Технічне оснащення регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Матеріал основи хромований метал, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка сетка
Техническое оснащение регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки Чорний
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников пластик, металл
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры пластиковые ролики
Ширина сидения, см 47
Высота спинки, см 53
Диаметр основания, см 51
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Алор CH TILT Черное (11890) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Дизайн. Родзинка крісла Алор - цікаве чорно-біле оформлення. Міцний армований пластик білого кольору використаний в якості каркаса спинки. Він просвічується крізь сітку оббивки, і це виглядає дуже стильно. Підлокітники також білого кольору. У поєднанні з чорним кольором тканини і хромованим деталями таке оформлення робить цю модель універсальною і легшою, воно відмінно послужить для розведення нудного офісного інтер'єру.

Оббивка. В якості оббивки в кріслі використаний сітчастий акрил двох видів: для спинки використана одношарова сітка, а для сидіння сітчаста тканина з підкладкою для більшої міцності. Цей матеріал повітропроникний і еластичний, прекрасно відводить вологу в жарку погоду і відмінно тримає форму. Такі властивості - просто знахідка для офісі. Він відмінно тримає форму і витримує великі навантаження в повсякденній експлуатації.

Механізми. У цій моделі встановлений механізм гойдання Тілт. Він дозволить вам комфортно відпочивати, не відволікаючись, на приклад, від важливого телефонної розмови і не залишаючи робоче місце. За допомогою декоративної ручки механізм регулюється під вагу користувача, що і дозволяє йому правильно виконувати свою роботу. Газліфтом легко відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. Красиві білі пластикові підлокітники з металевими вставками - це ще одна особливість крісла Алор. Чіткі прямокутні лінії підлокітників роблять модель більш помітною і стильною. Форма і розмір підібрані так, щоб зручно було розміститися людині середнього зросту. Висота підлокітників підібрана з урахуванням висоти стандартного робочого столу. Завдяки цьому крісло легко заїжджає під стіл і це значно звільняє навколишній простір, в той час, коли крісло не використовується.

Хрестовина. Хрестовина даної моделі виготовлена ??з металу. Така хрестовина досить міцна, розрахована на навантаження до 120 кг. Блискуча полірована поверхня металу не боїться великих навантажень, подряпин і відколів завдяки стійкому хромованому покриттю. Роликові опори забезпечують можливість легкого пересування крісла по приміщенню. З такою хрестовиною відмінно виглядатимуть ролики зі спеціальними хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані