Пилосос SCARLETT SC-MR83B77 - AT200097 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос SCARLETT SC-MR83B77 - AT200097 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос SCARLETT SC-MR83B77
Пилосос SCARLETT SC-MR83B77
Пилосос SCARLETT SC-MR83B77

Пилосос SCARLETT SC-MR83B77 - AT200097

Код товару: AT200097
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа робот, миючий, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 15 Вт, Ємність пилозбірника 0.26 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Тип пылесоса робот, моющий
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 15 Вт
Емкость пылесборника 0.26 л
Длина шнура безпровідне
Розмір 260 х 260 х 85 мм
Вага 1.2 кг
Колір White
Опис

Придбати Пилосос SCARLETT SC-MR83B77 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Суха і вологе прибирання. Робот-пилосос Scarlett дуже функціональний в процесі збирання. Застосовує 2 режиму в роботі: сухе прибирання і волога. Останній варіант передбачає створення концентратів на основі води з додаванням миючих засобів в пропорції 10: 1. Якщо ж ви не фанат побутової хімії, то можна здійснити просту вологе прибирання на чистій воді.

Обхід перешкод. Завдяки датчикам, що визначає наявність перешкод на шляху, пилосос рухається не хаотично, а обходячи всі, що може йому завадити. Ви вибираєте одну з 3 траєкторій руху, задаючи тим самим шлях для техніки.

Просте управління. Прибирання здійснюється в повністю автоматичному режимі без вашого втручання. Інтуїтивно просте управління без складних для освоєння функцій не завдасть жодного клопоту. Кнопки для регуляції роботи пристрою розташовуються зверху на корпусі.

Індикація заряду батареї. Модель оснащена батареєю на 800 мАг. Повна підзарядка її займає всього 2.5 години - і пилосос знову готовий до роботи. При цьому, ви завжди зможете контролювати ступінь розрядженого вироби, тому що про це вам буде сигналізувати спеціальний індикатор, що повідомляє про те, коли робот потребує електроенергії.

Комплектація насадками. Для того, щоб прибирання пройшла максимально продуктивно, виробник додав в комплект 2 насадки. Вони складаються з мікрофібри і призначені для сухого та вологого прибирання. Знімні тканинні накладки вельми зручні для регулярної їх чистки після робочих сес

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані