Пилосос Magio МG-901 - AT200104 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Magio МG-901 - AT200104 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901
Пилосос Magio МG-901

Пилосос Magio МG-901 - AT200104

Код товару: AT200104
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа ручний, електровіник, без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на рукоятці, Потужність мотора 120 Вт, Ємність пилозбірника 0.5 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Тип пылесоса электровеник, ручной, без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на рукоятке
Мощность мотора 120 Вт
Емкость пылесборника 0.5 л
Длина шнура безпровідне
Вага 3
Колір бронзовый
Уровень шума 75 dB
Опис

Придбати Пилосос Magio МG-901 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Magio МG-901

Надійний і функціональний вертикальний пилосос Magio MG-901 значно полегшить прибирання будинку. Він працює від акумулятора, тому ви не будете плутатися в проводах і залежати від розташування розеток. Зарядний пристрій має адаптер, тому невелике зниження або підвищення в мережі не позначиться на швидкості зарядки і не зашкодить техніці. Невелика вага і маневреність допоможуть з легкістю переміщатися з кімнати в кімнату і дістати будь-який кут.

Варто звернути увагу, що пилосос Magio MG-901 має обертову на 180 градусів щітку і LED-підсвічування. Тому навіть під меблями не залишиться ні пилинки. А завдяки складається ручці не потрібно багато місця для зберігання. У разі необхідності, можна від'єднати основний блок, і ви отримаєте невеликий ручний пилосос, з яким зручно проводити прибирання меблів, зібрати крихти зі скатертини або очистити салон авто.

У вертикального пилососа багато переваг, пов'язаних з особливостями його конструкції. Головні плюси, якими він володіє:

зручність зберігання - компактність, вертикальна спрямованість і складна ручка агрегату роблять можливим заховати його з очей в будь-якому вільному кутку комори; високу якість прибирання - велика маневреність самого пилососа, турбо щітка, а також знімний ручний пилосос дозволяють дуже якісно прибрати в самих важкодоступних місцях; повна мобільність - ваше пересування по будинку під час прибирання не обмежена довжиною проводу або наявністю розеток, головне - вчасно заряджати акумулятор приладу; велика місткість пилозбірника - завдяки збільшеному об'єму мішка ви можете довше не повертатися до його спорожнення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані