Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW - AT200107 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW - AT200107 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW
Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW
Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW
Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW
Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW
Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW

Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW - AT200107

Код товару: AT200107
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 1800 Вт, Потужність всмоктування 350 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 1800 Вт
Фильтр на выходе НЕРА 11
Емкость пылесборника 2.4 л
Длина шнура 6.1 м
Рабочий радиус 9.1 м
Насадки (в комплекте) 3
Розмір 365 х 275 x 230 мм
Вага 4 кг
Колір Black-Red
Мощность всасывания 350 Вт
Уровень шума 83 dB
Опис

Придбати Пилосос Samsung VCC4181V37/SBW Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компактний і потужний (1 800Вт) пилосос з мішком для пилу 3 л. Модель оснащена телескопічною трубкою і плавним регулятором потужності. Поворот шланга на 360° дозволяє не переносити пилосос і робить прибирання легкою. У комплекті йде щітка «Pet Brush», за допомогою якої можна більш ефективно збирати шерсть домашніх тварин.

Функція видування

Функція видування дозволяє легко очищати від пилу і забруднення важкодоступні місця.

Турбощітка для прибирання шерсті домашніх тварин pet brush

Ця щітка надасть вам незамінну допомогу під час прибирання килимів від шерсті домашніх тварин.

Ефективна сухе прибирання. Підтримуйте чистоту і затишок в домі, докладаючи мінімум зусиль. З пилососом SAMSUNG  легко очищайте килими, лінолеум та інші покриття для підлоги. При споживана потужність 1800 Вт і потужності всмоктування 350 Вт ця модель забезпечує ефективну прибирання у всьому будинку.

Система фільтрації HEPA. Використовуйте SAMSUNG не тільки для прибирання будинку, а й підтримки чистоти повітря. Реалізована в цьому пилососі система фільтрації HEPA забезпечує якісне видалення більше 95% мікроорганізмів і бактерій. В тому числі тих, що викликають алергічні реакції.

Компактний дизайн. SAMSUNG VCC4181V37 - маневрений і малогабаритний пилосос. Його корпус має обтічну форму і може легко переміщатися по горизонтальній поверхні. Для керування приладом на корпусі передбачені поворотний регулятор і кнопка автозмотування мережевого кабелю. Завдяки невеликим габаритам (36.5 х 27.5 x 23 сантиметрів) і вазі (4 кг) цю модель легко транспортувати і зберігати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані