Офісне крісло АКЛАС Дрим CH RL(L) Бежевое (11861) - AT200125 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Дрим CH RL(L) Бежевое (11861) - AT200125 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Офісне крісло АКЛАС Дрим CH RL(L) Бежевое (11861)

Офісне крісло АКЛАС Дрим CH RL(L) Бежевое (11861) - AT200125

Код товару: AT200125
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Максимальне навантаження, кг 120, Технічне оснащення регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Матеріал основи хромований метал, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки бежевий
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники мягкие
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 112
Высота max, см 119
Ширина сидения, см 52
Глубина сиденья, см 51
Высота спинки, см 71
Диаметр основания, см 78
Вес, кг 22
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Дрим CH RL(L) Бежевое (11861) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витончена модель, яка стане прекрасним доповненням вашого робочого місця. Дрім відповідає основним принципам ергономіки, а чіткість ліній і акуратні форми - це те, що підійде для вашого офісу. Чому варто купити. Завдяки своєму продуманому дизайну, крісло органічно впишеться в існуючий інтер'єр і дозволить вам завжди бути в тонусі і гарному настрої.

Дизайн. Дана модель відрізняється елегантними лініями, високою спинкою з інтегрованим підголовником і наявністю яскраво вираженої поперекової підтримкою. Поєднання хромованих елементів і яскраво-червоною оббивки крісла, вдало підкреслить сучасний дизайн інтер'єру та зробить його родзинкою інтер'єру.

Оббивка. Як і личить солідному офісного крісла, Дрім одягнене в гідний наряд з екокожі. Цей сучасний матеріал на натуральній основі практично не поступається за своїми якостями натуральної шкіри. Міцний, еластичний, "дихаючий", простий у догляді і доступний за ціною - ідеальне рішення у виборі матеріалу для сучасного офісного крісла.

Механізми. Крісло оснащене механізмом гойдання Anyfix, з фіксацією в робочому положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Перебуваючи в улюбленому кріслі, ви зможете релакснути, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. За допомогою газліфта є можливість налаштовувати висоту крісла під конкретні потреби. Завдяки декоративної ручці під сидінням такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно.

Підлокітники. Елегантний вигин металевих підлокітників даної моделі порадує вас своєю ергономічною формою і міцністю, а м'які накладки, не тільки прекрасно доповнюють зовнішню красу крісла, але і подарують вашим рукам відчуття легкості і максимального комфорту.

Хрестовина. Металева хрестовина крісла Дрім - міцна і надійна, розрахована на навантаження до 120 кг. Роликові опори забезпечать крісла мобільність. До цього крісла відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками в стилі металевих деталей крісла. Вони, в свою чергу, не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані