Пилосос iLife V80 - AT200158 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос iLife V80 - AT200158 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80
Пилосос iLife V80

Пилосос iLife V80 - AT200158

Код товару: AT200158
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа робот, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, волога, Тип керування пульт ДК, на корпусі, Потужність мотора 22 Вт, Фильтр на виході НЕРА,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник iLife
Тип пылесоса робот
Тип уборки сухая, влажная
Тип пылесборника контейнер
Тип управления пульт ДУ, на корпусе
Мощность мотора 22 Вт
Фильтр на выходе НЕРА
Длина шнура безпровідне
Розмір 330 х 330 х 80 мм
Колір серый, черный
Уровень шума 68 dB
Опис

Придбати Пилосос iLife V80 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Два режими для більш якісного прибирання

Робот-прибиральник ILIFE V80 може працювати в двох режимах прибирання: суха і волога. Надпотужна система всмоктування допомагає досить добре справлятися роботу зі своїм основним завданням – сухий очищенням твердих підлогових покриттів типу паркету, кахлю, лінолеуму, ламінату і т. п. Він також здатний безперешкодно заїжджати на килимові покриття з не надто високим ворсом і проводити їх очищення. В процесі вологого прибирання робот без проблем справляється з брудом і пилом на твердій поверхні підлоги. Також режими прибирання представлені в 4-х різних варіантах: точкова, автоматична, по краях і за розкладом.

Велика сміттєва корзина

Сміттєвий бак 750 мл дозволяє ILIFE V80 виконувати більше завдань без частих очисток. Додатковий високоефективний фільтр захоплює пил для кращого очищення повітря.

Індивідуальна система розкладу

V80 виконує ваш графік очищення, встановлений в будь-який час дня і в будь-який день тижня.

i-MOVE 2 NEW

iLife V80 має вдосконалену інтелектуальну систему i-MOVE 2 NEW, робот-пилосос тепер сканує приміщення і пам'ятає маршрут прибирання. Також робот-прибиральник оснажений системою запобігання зіткнень, тим самим захищаючи ваші меблі. Ідеальний помічник у ваше будинку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані