Пилосос PHILIPS FC8786/09 - AT200161 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос PHILIPS FC8786/09 - AT200161 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос PHILIPS FC8786/09
Пилосос PHILIPS FC8786/09
Пилосос PHILIPS FC8786/09
Пилосос PHILIPS FC8786/09
Пилосос PHILIPS FC8786/09
Пилосос PHILIPS FC8786/09

Пилосос PHILIPS FC8786/09 - AT200161

Код товару: AT200161
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на рукоятці, на корпусі, Потужність мотора 650 Вт, Фильтр на виході мікро, ЕРА 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PHILIPS
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на рукоятке, на корпусе
Мощность мотора 650 Вт
Фильтр на выходе микро, ЕРА 12
Емкость пылесборника 4 л
Длина шнура 9 м
Рабочий радиус 12 м
Розмір 470 x 320 x 280 мм
Вага 5.4
Колір чорний, синій
Уровень шума 65 dB
Опис

Придбати Пилосос PHILIPS FC8786/09 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Прибирання нікого не потривожить. Цей тихий пилосос дозволяє проводити прибирання в будь-який час доби, нікому не заважаючи. Це можливо завдяки поліпшеній конструкції повітряних каналів, буферам і тихому мотору. Пилосос пройшов сертифікацію Quiet Mark.

Протівоаллергенний фільтр утримує 99,9% пилу - сертифікат ECARF. Система фільтрації повітря утримує понад 99,9% дрібного пилу - включаючи пилок, шерсть тварин і пилових кліщів - що чудово підходить для людей, які страждають алергією, а також для тих, хто вимогливо ставиться до чистоти і гігієнічності. Підтверджена сертифікатом ECARF (Європейського центру досліджень проблем алергії).

Насадка TriActive Pro видаляє найдрібніші частинки пилу для ретельного прибирання. Нова насадка TriActive Pro - найефективніша насадка Philips для килимових і жорстких підлогових покриттів. Вона щільно прилягає до поверхні підлоги, проникаючи повітряним потоком в килими і підбираючи навіть найдрібнішу пил.

Насадка для паркету захищає підлогове покриття від подряпин. Насадка для паркету з м'якою щетиною дбайливо очищає тверде покриття підлоги і запобігає появі подряпин.

Протівоаллергенний набір очищає всі поверхні для здоров'я сім'ї. Протівоаллергенний набір включає додаткові аксесуари для ефективного прибирання всіх поверхонь, оскільки пил збирається не тільки на підлозі. Особливі насадки в цьому наборі призначені для очищення оббивки меблів, штор і важкодоступних місць. Подаруйте чистоту і здоров'я своєї сім'ї.

Ергономічна ручка з дистанційним управлінням. Ручка оснащена зручними вбудованими кнопками для дистанційного керування. З її допомогою можна легко включати і вимикати пилосос і вибирати режим потужності всмоктування прямо в процесі збирання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані