Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0) - AT200171 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0) - AT200171 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0)
Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0)
Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0)
Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0)
Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0)
Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0)

Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0) - AT200171

Код товару: AT200171
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 600 Вт, Фильтр на виході НЕРА 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Karcher
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 600
Фильтр на выходе НЕРА 12
Емкость пылесборника 4 л
Рабочий радиус 10 м
Насадки (в комплекте) 3
Вага 6.6 кг
Колір желтый
Уровень шума 74 dB
Опис

Придбати Пилосос Karcher VC 6 (1.195-600.0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Преміум пилосос - це найпотужніший побутовий пилосос для будинку, серед лінійки Керхер, але при цьому найекономічніший. Новий двигун класу «А» набагато ефективніше попередника VC 6100 і дозволяє зменшити витрату електроенергії на 70% Незважаючи на низьку споживану потужність *, всього 600 Вт, його потужність всмоктування ** дорівнює пилососів з споживаної потужністю 2000 Вт.

Пилосос оснащується НЕРА фільтром 12 покоління, який затримається в собі навіть микронную пил (алергени, пилові кліщі). Весь збір сміття здійснюється в фільтр мішки з міцного нетканого матеріалу, вони вміщають більше сміття і при заповненні мішка пилосос не втрачає потужність всмоктування.

Еластичне поворотне кільце EasySlider - технологія бампера пилососа, це бампер обертається і запобігає застрявання пилососа про меблі, ніжки стільців, столів і т.д. Система QuickClick - це швидка заміна насадок пилососа. Всі насадки розміщені в корпусі пилососа, вони завжди під рукою, а для заміни досить ручку пилососа вставити в потрібну насадку.

Енергоефективність пилососа . Найвища енергоефективність пилососа Karcher VC6 підтверджується спеціальної етикеткою, яка відповідно до закону Європейського Співтовариства від 1 вересня 2014 року має бути присутнім на всіх пилососах сухого прибирання. Ця етикетка відображає параметри пилососа, які важливі для охорони навколишнього середовища: річна витрата енергії.

Рівень енергоефективності (від найкращого класу А до мінімально допустимого класу G). рівень звукової потужності (не повинен перевищувати 81 дБ; при цьому різниця в 3 дБ означає різницю в гучності роботи в 2 рази). ефективність затримання пилу (класи від А до G; характеризує чистоту повітря. який виходить з пилососи після проходження всіх фільтрів).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані