Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0) - AT200174 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0) - AT200174 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0)
Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0)
Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0)
Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0)

Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0) - AT200174

Код товару: AT200174
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа електровіник, без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування на рукоятці, Кількість шарів фільтрації 3, Довжина шнура бездротовий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Karcher
Тип пылесоса электровеник, без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на рукоятке
Длина шнура безпровідне
Розмір 182 x 261 x 621 мм
Вага 2.77 кг
Колір черный, желтый
Количество слоев фильтрации 3
Опис

Придбати Пилосос Karcher VC 5 Cordless (1.349-300.0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Акумуляторний пилосос не вимагає ні кабелю живлення, який заважає, ні окремого пристрою, який потрібно носити за собою, що залишає його зачеплення і повторне підключення в минулому. Пилосос ніколи не був таким зручним і не надавав так багато свободи пересування.

Його потужний 18 В літій-іонний акумулятор працює до 40 хвилин. VC 5 Cordless може бути компактно складний для зручного зберігання або зарядки завдяки запатентованій системі з трьома телескопами. Висока продуктивність VC 5 Cordless можлива завдяки високоефективному двигуну без викидів, а також перемикається насадки для підлоги K?rcher.

Форсунка була розроблена спеціально для цього пристрою і споживає дуже мало енергії, завдяки своїй особливо компактній конструкції та спеціальному повітряному каналу для вироблення максимальної потужності. Для оптимальних результатів очищення на всіх твердих підлогах і килимах. Ще одним важливим моментом є система фільтрів без мішка з вбудованою очищенням фільтра, що дозволяє заощадити на дорогих змінних фільтрах. Колба фільтра легко знімається, забезпечуючи швидке випорожнення фільтра.

Довговічність. Час роботи до 40 хвилин при максимальному рівні потужності. Час роботи до 11 хвилин при мінімальному рівні потужності. Індикатор рівня заряду показує час, що залишився роботи. Триступеневий контроль потужності. Легке регулювання потужності в залежності від завдання. Зручна зарядка. Триступеневий індикатор рівня заряду акумулятора. Акумулятор заряджається повністю всього за три години. Функція зупинки заряду і захист від перевантаження забезпечують захист акумулятора.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані