NAS Asustor AS6102T - AT020027 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Asustor AS6102T - AT020027 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Asustor AS6102T

NAS Asustor AS6102T - AT020027

Код товару: AT020027
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 2, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції сканування на збійні блоки, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, можливість монтування образів ISO, підтримка S.M.A.R.T., гаряча заміна дисків, Порти 3 x USB 3.0, 1 x S/PDIF, 2 x eSATA, 1 x HDMI, 2 х RJ-45, 2 x USB 2.0, Підтримка рівнів RAID JBOD, 1, Basic, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA, 2.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Asustor
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції горячая замена дисков, поддержка S.M.A.R.T., сканирование на сбойные бло
Порти 1 x S/PDIF, 2 x eSATA, 2 х RJ-45
Підтримка рівнів RAID Basic
Типи HDD, що підтримуються 2.5” SATA, 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 20000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 2 ГБ
Процесор Intel Celeron N3150
Тактова частота процесора 1600 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддерживаемые файловые системы EXT3, EXT4, FAT32, HFS+
Сетевой интерфейс iSCSI до 16 виртуальных дисков
Максимальное количество iSCSI Target 256
Максимальное количество iSCSI LUN 256
Количество учетных записей пользователей, до 4096
Количество групп пользователей, до 512
Безпека IP-фильтрация, антивирусная защита, безопасное HTTPS соединение, защита сетевого доступа
Режимы записи непрерывный, обнаружение движения, обнаружение движения и запись предупредительного сигнала, ручной
Ширина 108 мм
Довжина 230 мм
Висота 163.5 мм
Вага 2 кг
Операційна система ADM
Опис

Придбати NAS Asustor AS6102T Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Новий NAS Asustor AS6102T забезпечує можливість відтворення 4К-відео і має два гігабітних мережевих порти. Це не тільки стабільний і надійний сервер для зберігання даних, але і невід'ємна частина Вашого цифрового будинку. Перші моделі NAS на базі новітніх процесорів Intel Celeron. Моделі лінійки AS61 оснащені новітнім двоядерним процесором Intel Celeron покоління Braswell і 2 ГБ двоканальної пам'яті. Апаратне шифрування. Орієнтуючись на корпоративні потреби, Asustor оснастила моделі AS6102T апаратним прискорювачем шифрування, що гарантує повний захист даних з моменту їх потрапляння на NAS. Це означає, що Вам не доведеться турбуватися про те, що конфіденційна інформація потрапить до чужих рук, навіть якщо самі жорсткі диски будуть втрачені або вкрадені. Вбудований движок AES-NI забезпечує швидкість читання порядку 178.39 МБ / с і швидкість запису порядку 106.16 МБ / с для зашифрованих даних.

Двоканальна міць. Моделі AS61 / AS62 є першими в світі мережевими накопичувачами з підтримкою двоканальної пам'яті, можливістю відтворення 4К-відео і новітніми процесорами Intel Celeron на борту. Пристрої лінійок AS61 / 62 відрізняються не тільки енергоефективністю, але чудовим поєднанням ціни і продуктивності. Приготуйтеся насолоджуватися кристально чистим 4К-відео у себе вдома. Підключення з використанням технології введення / виводу нового покоління відкриває безмежні можливості. Професійне сховище NAS має мати широкі можливості розширення функцій. Крім 2 дисководів, в ньому є 2 порти USB 2.0, 3 порти USB 3.0 і 2 порту eSATA, за допомогою яких можна створювати сховище з потрібними вам параметрами для роботи і розваг.

Підвищена надійність і швидкість обміну даними. Два вбудованих порту Ethernet в поєднанні з функцією агрегування каналів дозволяють мережевого сховища зберігати з'єднання навіть при порушенні одного з Ethernet-підключень, значно знижуючи ймовірність переривання з'єднання. Також функція агрегування каналів забезпечує підвищення швидкості передачі даних в порівнянні з одним каналом підключення, а вирівнювання навантаження автоматично розподіляє мережевий трафік по двох каналах передачі, що є оптимальним вибором для користувачів, зацікавлених в надійної високошвидкісної передачі даних.

Безпроблемна модернізація пам'яті. Залежно від ваших вимог, ви самі вирішуєте питання модернізації пам'яті. Пристрої AS61 / 62 забезпечують користувачам гнучкість при модернізації пам'яті, тому немає причин заздалегідь до придбання пристрою хвилюватися з приводу пам'яті. Для модернізації пам'яті просто знімається кришка мережевого сховища (використовуються 2 слота розширення пам'яті, розширити обсяг пам'яті можна до 8 ГБ). При цьому проблема поліпшення характеристик системи вирішується дуже просто, а мережеве сховище зможе одночасно виконувати більше додатків.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані