Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.) - AT200434 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.) - AT200434 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Предлагаем ознакомиться с сканер компьютера, либо компьютеру, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить свич в нашем магазине, а также джойстики игровые с доставкой по Житомиру.
  • Предлагаем вам товар мышка пк, купить с доставкой в Черкассы, рекомендуем вам видеокамера, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить штатив, обратите внимание на руль пк, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на игровые джойстики ноутбука, предлагаем вам сделать выбор пк корпус и заказать с доставкой в Каменском.
Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.)
Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.)
Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.)

Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.) - AT200434

Код товару: AT200434
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки еспресо (ріжкова), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино ручне, Тип управління механічне, Приготування еспресо так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 3.5 бар
Потужність 800 Вт
Комплектація кофейник, кофеварка, инструкция
Функції съемный поддон для капель, индикация включения
Вага 1,6 кг
Колір Чорний
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi EC 5 (EC5.) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

DeLonghi EC 5 - стильна кавоварка ріжкового типу від всесвітньо відомого виробника побутової техніки, яка дозволяє готувати смачний капучино і еспрессо. Вона зможе приготувати еспресо і капучіно одразу на дві чашки.
За таких невеликих розмірів DeLonghi EC 5 дуже функціональна. Її мініатюрність досягнута за рахунок маленької ємності для води - туди вміщується всього півлітра води. Це приблизно близько двох чашок кави. Кавоварка DeLonghi EC 5 дуже проста у використанні. З її допомогою можна без зусиль приготувати відмінну каву.
Кавоварка обладнана системою, що дозволяє приготувати відмінний ароматний капучіно з чудовою пінкою. Використовувати цю дивовижну кавоварку DeLonghi EC 5 можна не тільки в домашніх умовах, але і в невеликому офісі. Система «Капучіно» змішує пар, повітря і молоко для подачі вершкової піни і приготування чудового капучино. Саме завдяки цьому пристрою з'являється піна так палко очікувана любителями капучино. Міцність кави можна регулювати.
Кришка бойлера, що має захисний клапан запатентована компанією виробником. За один раз Ви зможете приготувати близько чотирьох чашок кави. Одночасно на розлив вміщуються дві чашки. Ємність для кави виготовлена зі скла, здатного витримувати високі температури. Піддон для крапель можна знімати для очищення. Максимально тиск в EC 5 становить 3.5 бар. Вхідна потужність - 800 Вт . Розміри - 30х25.5х30см, а вага лише 1.6 кг .
Бойлерна кавоварка еспресо DeLonghi EC 5 з функцією приготування капучино стане справжньою знахідкою на Вашій кухні, додасть їй виразного індивідуального стилю і безсумнівно порадує Вас вишуканим смаком улюбленого напою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані