NAS Asustor AS3102T - AT020047 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Asustor AS3102T - AT020047 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

NAS Asustor AS3102T

NAS Asustor AS3102T - AT020047

Код товару: AT020047
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 2, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції сканування на збійні блоки, підтримка S.M.A.R.T., можливість монтування образів ISO, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, Порти 3 x USB 3.0, 1 х RJ-45, 1 x HDMI, Підтримка рівнів RAID JBOD, 1, Basic, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Asustor
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції возможность монтиро, поддержка S.M.A.R.T., сканирование на сбойные блоки
Порти 1 х RJ-45
Підтримка рівнів RAID Basic
Типи HDD, що підтримуються 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 20000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 2 ГБ
Процесор Intel Celeron N3050
Тактова частота процесора 1600 МГц
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддерживаемые файловые системы EXT3, EXT4, FAT32, HFS+
Сетевой интерфейс iSCSI до 16 виртуальных дисков
Максимальное количество iSCSI Target 256
Максимальное количество iSCSI LUN 256
Количество учетных записей пользователей, до 4096
Количество групп пользователей, до 512
Безпека IP-фильтрация, антивирусная защита, безопасное HTTPS соединение, защита сетевого доступа
Режимы записи непрерывный, обнаружение движения, обнаружение движения и запись предупредительного сигнала, ручной
Ширина 102 мм
Довжина 218 мм
Висота 165 мм
Вага 1.17 кг
Операційна система ADM
Опис

Придбати NAS Asustor AS3102T Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

NAS Asustor AS3102T

На базі новітніх процесорів Intel Celeron
AS3102T оснащені новітнім двоядерним процесором Intel Celeron покоління Braswell і 2 ГБ двоканальною пам'ятю. В конфігурації RAID 1 пристрої забезпечують швидкість читання понад 110 МБ/с і швидкість запису 112 МБ/с.

Двоканальна потужність
Моделі AS31 є першими в світі мережевими накопичувачами з підтримкою двоканальної пам'яті, можливістю відтворення 4К-відео і новітніми процесорами Intel Celeron N3050/N3150 на борту. Пристрої лінійок AS61/62 відрізняються не тільки енергоефективністю, але чудовим поєднанням ціни і продуктивності. Приготуйтеся насолоджуватися кристально чистим 4К-відео у себе вдома!

Підвищіть ефективність використання мультимедійних додатків
У вас більше не буде необхідності піклуватися про сумісність роздільної здатності при відтворенні відео на телефоні планшеті або комп'ютері. Media Converter використовує метод швидкого і простого перетворення, дозволяючи виконувати завдання перетворення у фоновому режимі. Ексклюзивна вбудована технологія Hyper-Transcoding створена експертами компанії ASUSTOR. В даній технології використовується функція розгону процесора Intel, що дозволяє прискорити і спростити операцію перетворення відеофайлів, як ніколи раніше. Застосування технології Hyper-Transcoding для перетворення відеофайлів може скоротити час перетворення принаймні в 10 разів.

Встановлення накопичувачів без використання інструментів
Особливий дизайн корпусу мережевих накопичувачів лінійки AS31 дозволяє здійснювати встановлення накопичувачів без використання викрутки або інших інструментів. Всі застосовувані гвинти легко відкручуються пальцями.

Прискорене шифрування даних
Захист інформації завжди був важливим для ASUSTOR. Пристрої лінійки AS31 мають вбудований движок для шифрування даних, завдяки якому всі файли виявляються під надійним захистом з моменту потрапляння на NAS. Конфіденційні дані не потраплять у чужі руки, навіть якщо жорсткі диски будуть втрачені або вкрадені. Апаратний движок для шифрування забезпечує швидкості близько 112 МБ/с в операціях читання і 71 МБ/с. в операціях запису, комбінуючи захист даних з неабиякою продуктивністю.

Створіть повнофункціональний домашній мультимедійний центр
Насолоджуйтеся цифровими розвагами з ASUSTOR NAS. Вбудований HDMI–інтерфейс і різноманітні мультимедійні програми дозволяють насолодитися улюбленими видами розваг на вашому NAS, безпосередньо підключивши його до телевізора або підсилювача. ASUSTOR NAS підтримує Full HD відео (1080p), розкриваючи всі найдрібніші деталі фільмів, телешоу, музики і фотографій у високій роздільній здатності. Більш того, в магазині додатків App Central ASUSTOR можна встановити додаткові мультимедійні програми для сервера, наприклад, UPnP Media Server, iTunes Server, дають NAS можливість потокової передачі мультимедійного контенту на комп'ютери, телевізори і мобільні пристрої.

Крім того, згодом можна додати підсилювач об'ємного звуку для створення безприкладного багатоканального звучання високої чіткості. Уявіть, як під час перегляду улюбленого фільму про автоперегони вас оточує рев моторів. Відчуйте, як вас охоплює хвилювання від швидкості машин, що

проносяться повз. Приготуйтеся до незабутньої захоплюючої розваги.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані