Вафельниця CLATRONIC HA 3494 - AT200503 - купити Вафельниці в Києві й Україні, доступні ціни на Вафельниця CLATRONIC HA 3494 - AT200503 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Вафельниця CLATRONIC HA 3494
Вафельниця CLATRONIC HA 3494
Вафельниця CLATRONIC HA 3494

Вафельниця CLATRONIC HA 3494 - AT200503

Код товару: AT200503
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 1200 Вт, Колір сірий, Номінальна напруга 220-230 В, Номінальна частота 50 Гц, Додатково регулятор температури, пластини з антипригарним покриттям, конус-формувальник, для тонких вафель (трубочок), індикатор нагріву, індикатор включення,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CLATRONIC
Потужність 1200 Вт
Колір Grey
Номінальна напруга 220-230 В
Номинальная частота 50 Гц
Додатково регулятор температуры, пластины с антипригарным покрытием, конус-формовщик, индикатор нагрева, индикатор включения, для тонких в
Опис

Придбати Вафельниця CLATRONIC HA 3494 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Німецька компанія Clatronic самостійно формує модельний ряд побутової техніки, модернізує його і розміщує виробництво на фабриках, що спеціалізуються на певних видах побутової техніки і заробили авторитет своєю якістю і досвідом роботи.
Продукція компанії поширюється як на внутрішньому ринку Німеччини, так і експортується в 40 країн світу.
Вся побутова техніка, що випускається під торговою маркою Clatronic, виготовляється тільки з високоякісних матеріалів і компонентів і відповідає світовим стандартам безпеки.
Екологічний та гігієнічний контроль якості продукції Clatronic здійснюється в лабораторіях Dr. Wessling-Gruppe (Альтенберг, Німеччина).

Приготувати тонкі хрусткі вафлі, витративши при цьому лише пару хвилин, Вам допоможе вафельниця Clatronic HA 3494.
Досить великий діаметр форми для випікання дозволить готувати смачні вафлі з різними начинками.
Корпус Clatronic HA 3494 виконаний з високоякісного пластику, жарочні поверхні металу зі спеціальним антипригарним покриттям, завдяки якому вафлі завжди будуть мати смачний і апетитний вигляд.
Висока потужність Clatronic HA 3494 порадує високою продуктивністю, заощадивши тим самим загальний час на приготування великої кількості вафель.
Для управління температурою нагріву поверхні для смаження передбачений спеціальний термостат.
Про готовність вафель сповістить універсальна світлодіодна індикація.
Вафельниця Clatronic HA 3494 оснащена теплоізольованими ручками, що гарантують високий рівень безпеки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані