NAS Asustor AS1002T - AT020055 - купити NAS в Києві й Україні, доступні ціни на NAS Asustor AS1002T - AT020055 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

NAS Asustor AS1002T

NAS Asustor AS1002T - AT020055

Код товару: AT020055
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість слотів для HDD 2, Кількість встановлених HDD не встановлені, Функції сканування на збійні блоки, підтримка S.M.A.R.T., можливість монтування образів ISO, збільшення ємності дискового простору RAID-масиву, Порти 2 x USB 3.0, 1 х RJ-45, Підтримка рівнів RAID JBOD, 1, Basic, 0, Підтримувані типи HDD 3.5” SATA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Asustor
Кількість попередньо встановлених HDD не встановлені
Функції возможность монтиро, поддержка S.M.A.R.T., сканирование на сбойные блоки
Порти 1 х RJ-45, 2 x USB 3.0
Підтримка рівнів RAID Basic
Типи HDD, що підтримуються 3.5” SATA
Максимальный объем памяти внутренних HDD 20000 Гб
Інтерфейси Ethernet
Тип Класичний
Системная память 512 МБ
Процесор Marvell Armada 385 88F6820
Тип установленной оперативной памяти DDR 3
Поддерживаемые файловые системы EXT3, EXT4, FAT32, HFS+
Сетевой интерфейс iSCSI до 16 виртуальных дисков
Максимальное количество iSCSI Target 64
Максимальное количество iSCSI LUN 64
Количество учетных записей пользователей, до 1024
Количество групп пользователей, до 256
Безпека IP-фильтрация, антивирусная защита, безопасное HTTPS соединение, защита сетевого доступа
Режимы записи непрерывный, обнаружение движения, обнаружение движения и запись предупредительного сигнала, ручной
Ширина 102 мм
Довжина 218 мм
Висота 165 мм
Вага 1 кг
Операційна система ADM
Опис

Придбати NAS Asustor AS1002T Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

NAS Asustor AS1002T
Пристрої лінійки AS10 комплектуються двоядерними процесорами і гігабітними мережевими портами, а також поставляються з попередньо встановленою операційною системою Asustor ADM. Дані NAS забезпечують швидкості близько 110 МБ / с в операціях читання і 96 МБ / с в операціях запису, демонструючи вражаюче співвідношення ціни і продуктивності. Прискорене шифрування даних. Захист інформації завжди була важлива для Asustor. Пристрої лінійки AS10 мають вбудований двигун для шифрування даних, завдяки якому всі файли виявляються під надійним захистом з моменту потрапляння на NAS. Конфіденційні дані не потраплять в чужі руки, навіть якщо жорсткі диски будуть втрачені або вкрадені. Апаратний движок для шифрування забезпечує швидкості близько 39 МБ / с в операціях читання і 31 МБ / с в операціях запису, комбінуючи захист даних з неабиякою продуктивністю.

Сучасний дизайн. У накопичувачах сімейства AS10 особливу увагу приділено зовнішньому вигляду. Стильна декоративна панель дозволяє NAS чудово вписуватися в будь-яке оточення, будь то вітальня, спальня або офіс. Установка накопичувачів без використання інструментів. Особливий дизайн корпусу мережевих накопичувачів лінійки AS10 дозволяє здійснювати установку накопичувачів без використання викрутки або інших інструментів. Всі вживані гвинти легко відкручуються пальцями.

Виключно тиха робота. У режимі простою пристрою сімейства AS10 генерують всього 19 дБ шуму, що ледь помітна людським слухом. При активній роботі NAS дане значення зростає до 32 дБ, що можна порівняти з шумом в тихій бібліотеці. Таким чином, NAS лінійки AS10імеют комфортні акустичні характеристики і тому добре вписуються в будь-яке оточення. Ідеальний домашній мультимедійний сервер. Вбудований в процесор модуль ведення розрахунків з плаваючою комою дозволяє швидко обробляти велику кількість фото-мініатюр, що полегшує процес перегляду і передачі зображень. Широкий вибір мультимедійних додатків відкриває можливість потокової трансляції відео на UPnP / DLNA-плеєри, а також в браузери на планшетах, смартфонах і ПК.

Економія електроенергії і грошей. NAS від Asustor спроектовані з урахуванням екологічних норм. Пристрої споживають набагато менше енергії, ніж середньостатистичний комп'ютер або сервер. Крім того, просунута система контролю харчування дозволяє додатково знизити активність жорстких дисків, продовживши тим самим термін їх життя і зменшивши рахунки за електрику. У режимі глибокого сну AS1002Tпотребляет всього 6.6 Вт потужності, а при нормальному функціонуванні відповідне значення дорівнює 13.2 Вт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані