Пральна машина CANDY CS4 1262 D3/2-07 - AT200934 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина CANDY CS4 1262 D3/2-07 - AT200934 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина CANDY CS4 1262 D3/2-07

Пральна машина CANDY CS4 1262 D3/2-07 - AT200934

Код товару: AT200934
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 40 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 15, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CANDY
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 40 см
Тип загрузки фронтальная загрузка
Тип автомат
Спосіб установки окремостояща
Количество программ 15
Программы стирки шерстяные изделия, хлопок, синтетика, ручная стирка, ежедневная стирка, джинсы, детские вещи, деликатная стирка, быстрая стирка,
Класс стирки A
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Функції отсрочка стирки, легкая глажка, количество полосканий, выбор степени загрязнения, выбор количества оборотов отжима
Особливості замок от детей
Колір корпусу White
Висота 85 см
Ширина 60 см
Цвет дверцы White
Опис

Придбати Пральна машина CANDY CS4 1262 D3/2-07 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина CANDY CS4 1262 D3 / 2-07 - це практична і багатофункціональна окремостояча пральна машина з фронтальним типом завантаження. Пристрій обладнаний зручним цифровим дисплеєм і має велику кількість програм прання.

Дизайн моделі універсальний і підійде під будь-який інтер'єр. Корпус виконаний в білому кольорі. Зверху на фронтальній стороні розташована панель управління і зручний цифровий дисплей, на якому відображається інформація про налаштування. Управління машиною інтуїтивно зрозуміле і не викличе ніяких труднощів.

Модель CANDY CS4 1262 D3 / 2-07 відрізняється високою швидкістю віджиму - до 1200 об / хв (є можливість виставити вручну). Крім іншого, машина не дратує гучною роботою. У режимі прання рівень шуму, який видає пристрій, що не перевищує 58 дБ. Так що машинку можна включати навіть увечері перед сном.

Економія електроенергії за вищим розрядом
Величезний недолік більшості пральних машин - високий рівень споживання електроенергії. Але дана модель не відноситься до їх числа, адже вона належить до високого класу енергоспоживання «А +». За годину пристрій витрачає всього 1.25 кВт електроенергії. Тому CANDY CS4 1262 D3 / 2-07 - це не тільки надійна, але і економічна пральна машина.

Різноманітність програм прання білизни
У пральній машині передбачено 16 програм прання, що дозволяють за допомогою всього однієї кнопки виставити оптимальні настройки для того чи іншого типу білизни. Основні програми: «Бавовна», «Шовк», «Шерсть», «Синтетика», «Швидке прання», «Попереднє прання». Також передбачені окремі програми «сильно забруднена» і «без складок».

Кожна програма в CANDY CS4 1262 D3 / 2-07 може коригуватися вручну, якщо одяг вимагає індивідуального підходу. Наприклад, ви можете змінити температуру води або вказати ступінь забруднення білизни (від чого зміниться інтенсивність прання). Максимальна температура води, передбачена в пристрої, становить 90 градусів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані