Кавоварка DeLonghi ESAM 3200 S - AT203189 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ESAM 3200 S - AT203189 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на реальности vr, предлагаем вам сделать выбор готовый пк и заказать с доставкой в Херсоне.
  • Предлагаем ознакомиться с abs нить 3d, либо электрический, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить вытяжку, обратите внимание на ноутбуки, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить наручные смарт в нашем магазине, а также набор с инструментами с доставкой по Каменскому.
  • Предлагаем вам товар инструмент ручной, купить с доставкой в Северодонецк, рекомендуем вам винчестер ноутбука, цена вас приятно удивит.
Кавоварка DeLonghi ESAM 3200 S

Кавоварка DeLonghi ESAM 3200 S - AT203189

Код товару: AT203189
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для офісу та кафе (напівпрофесійні), Приготування капучино ручне, Резервуар для води 1,8 л, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для офиса и кафе (полупрофессиональные)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 200 г
Потужність 1450 Вт
Комплектація кофеварка, инструкция
Функції съемный центральный блок, съемный резервуар для воды, съемный поддон для капель, регулируемая высота дозатора/подставки, регулир
Габарити 28.5 x 36 x 37.5 мм
Вага 10
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ESAM 3200 S Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Автоматична кавоварка DeLonghi ESAM 3200 S дозволить одним натисканням кнопки приготувати ваш улюблений експрессо, капучино або латте. Кофемашина працює на меленій каві і на зерні. Для помелу зерен кавоварка обладнана надійною кавомолкою з регулюванням до 13 ступенів помелу. При заварюванні кави застосовується запатентована система приготування - "CRF" (компактність, надійність, свіжість), завдяки якій мелену каву напряму потрапляє в заварний блок, щоб ви щоразу отримували чудову чашечку улюбленого напою, який зберіг фортецю, аромат і температуру. Зручними регуляторами ви зможете змінювати міцність кави, об'єм води на порцію і регулювати інтенсивність подачі пари. Для приготування напою знадобиться мінімум вашої участі.

Кофемашина оснащена ручним капучінаторором, який допоможе створити пишну молочну піну для капучіно та латте. Для отримання найніжнішої збитою піни для капучіно система для приготування капучино змішує пар, повітря і молоко. Цей стильний функціональний прилад дозволить вам за одне заварювання приготувати одночасно дві чашечки кавового напою. Кавова машина має підставку для чашок з підігрівом і фільтр очищення води. Знімний заварний пристрій з налаштованою кількістю води і кави на порцію передбачає легке очищення машини навіть у важкодоступних місцях. Серед додаткових можливостей варто відзначити: функцію автоматичного виключення, індикацію відсутності зерен і води, автоматичну програму очищення від накипу й ополіскування, підігрів чашок, настраиваемую жорсткість води, регулювання подачі пари, функцію енергозбереження та режим очікування

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані