Конструктор LEGO Overwatch Дозорний пункт: Гібралтар (75975) - AT203927 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Overwatch Дозорний пункт: Гібралтар (75975) - AT203927 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Конструктор LEGO Overwatch Дозорний пункт: Гібралтар (75975)

Конструктор LEGO Overwatch Дозорний пункт: Гібралтар (75975) - AT203927

Код товару: AT203927
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія LEGO Overwatch, Тип пластиковий, Вік від 9 років, Кількість деталей 730, Стать для хлопчиків, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Overwatch
Возраст от 9 лет
Матеріал пластик
Пол для мальчиков
Количество деталей 730
Габариты упаковки 354 x 378 x 94 мм
Додатково 4 фигурки в комплекте
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO Overwatch Дозорний пункт: Гібралтар (75975) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор LEGO Overwatch Дозорний пункт: Гібралтар 730 деталей (75975)

Набір складається з трьох мініфігурок: Ангел, Фарра, Жнець і великий фігурки Вінстона, ракета розділяється на дві основні частини, всього налічується 730 деталей. Підходить для дітей віком від 9 років і більше.

За допомогою конструктора Ви зможете розіграти захоплюючі події на одній з найпопулярніших ігрових карт. Зберіть іграшку, дотримуючись докладної і барвистою інструкції, і приступайте до створення своєї дивної історії з улюбленими героями гри Overwatch. Даний набір сприяє розвитку дрібної моторики і уяви, вимагає застосування логічних навичок і продуманості рішень, тому для вашої дитини він стане не тільки веселим, але також і дуже корисним способом провести час.

LEGO Overwatch Сторожовий пост: Гібралтар, заснований на всесвітньо відомій командній грі, має ракету Overwatch, яка поділяється на дві окремі ракети, чотирьох персонажів гри, включаючи Фару з її ракетною установкою, Ангел з її палицею "Кадуцей" і бластером, Женця з його подвійним дробовиком пекельного вогню і Вінстона з його гарматою "Тесла".

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані