Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43 - AT204122 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43 - AT204122 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43
Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43
Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43

Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43 - AT204122

Код товару: AT204122
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 2 л, Потужність 2200 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 2 л
Потужність 2200 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник SCARLETT SC-EK21S43

Довговічність, якість. Електрочайник Scarlett SC-EK21S43 якісно зібраний з полегшеної сталі високої міцності Steel Tech, тому буде радувати своїх господарів стабільною роботою довгі роки.

Завдяки стильному, продуманому і сучасному дизайну він впишеться в будь-який інтер'єр. Scarlett SC-EK21S43 зручний, безпечний і надійний в експлуатації, так як відмінно справляється зі своїми завданнями.

Зручність використання. Для контролю рівня води в чайнику Scarlett SC-EK21S43 є спеціальний індикатор і внутрішня шкала, що зручно в експлуатації. Він легкий і ергономічний, тому не займе багато місця на кухні. Крім цього, у чайника бездротове харчування, а завдяки спеціальній кнопці зручно відкривати кришку.

Основні особливості чайника. Електрочайник Scarlett SC-EK21S43 з потужністю Потужність 2200 Вт максимально продуктивний і швидкий, завдяки чому за кілька хвилин закипить 1,7 літра води. Крім того, чайник економний, так як не споживає багато електроенергії. Для максимальної зручності електроприлад обертається на 360 градусів, що дозволяє комфортно дістатися до ручки.

Безпека. Scarlett SC-EK21S43 має багаторівневу систему безпеки Safe Wor. Пристрій автоматично вимикається при закипанні, а також автоматично вимкнеться, якщо в ньому немає води.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані