Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200) - AT204158 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200) - AT204158 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)
Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)
Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)
Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)
Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)
Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)

Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200) - AT204158

Код товару: AT204158
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки крапельна (фільтраційна), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Резервуар для води 0.5 л, Тип управління механічне, Потужність 1100 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки капельная (фильтрационная)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Резервуар для воды 0.5 л
Тип управления механічна
Потужність 1100 Вт
Комплектація фильтр
Функції съемный многоразовый фильтр, подогрев чашек/кофейника, индикатор уровня воды, антикапельная система
Габарити 24.3 х 19.4 х 17.2 см
Вага 1.32 кг
Колір White
Аксессуары стекляный кувшин
Виробник Kenwood
Опис

Придбати Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка KENWOOD CM 200 (CM200)

Потужність і надійність в одному приладі. Компанія Kenwood представляє принципово новий підхід до ефективності і потужності техніки, пропонуючи на ринку кавоварку Kenwood CM 200. В цій моделі поєднуються всі необхідні для будь-якого кофемана функції, в добавок до яких потрібно згадати хорошу потужність в 1100Вт.

Естетика і лаконічність в кожній деталі. Не можна не відзначити дизайн кавоварки Kenwood CM 200: компактний і функціональний, але в той же час стильний і дорого виглядає. Дозволяє використовувати мінімум місця на робочій поверхні і при цьому не відмовляти собі в приготуванні дійсно смачного напою.

Практична модель. Ціна кавоварки Kenwood CM 200 дає можливість придбати такий товар кожному, хто не може обійтися без кави, що бадьорить. Крім цього її практичність дозволяє з комфортом заварювати свій улюблений напій обсягом 0,5 л. Зручна міцна ручка і колба з якісного скла з відкидною кришкою можна використовувати в інших цілях, що говорить про універсальність даної ємності. Сам корпус виконаний з міцного пластику, що мінімізує негативні наслідки механічного впливу на предмет.

Функціональність кавоварки. Всі складові даної моделі дають можливість отримати користувачеві максимум комфорту під час використання такої кавоварки. Плита, яка знаходиться в стаціонарній частини конструкції, допомагає підтримувати оптимальну температуру напою, завдяки чому можна насолоджуватися своєю кавою ще довгий час після його приготування.

Наявність індикатора нагріву, знімного багаторазового фільтра і протикраплинний системи в Kenwood CM 200 True collection є перевагами моделі, які забезпечують належний та системну роботу приладу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані