Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500) - AT204293 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500) - AT204293 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500)
Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500)
Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500)

Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500) - AT204293

Код товару: AT204293
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1,8 л, Тип управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления электронное
Программируемые напитки эспрессо, латте, кофе, американо
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 200 г
Потужність 1350 Вт
Регулировка высоты чашки 80 – 110 мм
Функції съемный поддон для капель, регулировка температуры кофе, регулировка объема воды на порцию, регулировка крепости кофе, программи
Габарити 37.5 х 36 х 28.5 см
Вага 10.5
Виробник DeLonghi
Опис

Придбати Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка DeLonghi ESAM 4500 (ESAM4500)

Компактна і стильна, кавоварка не займе багато місця на робочій поверхні. Вона пожвавить і прикрасить вашу кухню, зробивши її більш сучасною та функціональною. Дисплей машини проінформує про процес приготування напою. Можливість налаштування особистого профілю - це гарантія швидко отримати саме ту каву, про яку ви мріяли. Зручний капучинатор значно розширює можливості машини.

Зберігайте свої настройки. З функцією пам'яті ви зможете налаштовувати параметри приготування напою. Вибирайте ідеальне співвідношення молока, води і кави на порцію, встановлюйте переважну температуру і зберігайте налаштування, щоб наступного разу отримати ваш кави одним натисканням на кнопку.

Мелена або зернова - вам вирішувати. Кофемашина Delonghi ESAM 4500 S Magnifica використовує як мелену, так і зернову каву. Все залежить лише від ваших уподобань. У будь-якому випадку машина подбає про те, щоб весь смак і аромат матеріалу повністю потрапив в чашку. Якщо ви зупинили свій вибір на каву в зернах, заповніть контейнер, з якого зерна будуть потрапляти в кавомолку. При цьому мелють саме ту кількість, яка потрібна на порцію. Кавомолка має 13 ступенів помелу. Змелений кави відразу потрапляє в блок для заварювання, щоб ви могли насолодитися багатством смаку і аромату.

Підігрів чашок. Як стверджують професіонали, щоб повністю розкрити смак кави, потрібно наливати її в теплі чашки. У вас буде можливість перевірити це твердження особисто. Помістіть посуд для кави на панель для підігріву, і вже через хвилину розливайте в неї кави, щоб відчути, наскільки глибше і більш насиченим став цей божественний напій!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані