Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN) - AT204885 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN) - AT204885 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN)
Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN)
Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN)
Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN)
Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN)
Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN)

Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN) - AT204885

Код товару: AT204885
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип пилососа робот, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання суха, Тип керування пульт ДК, Потужність мотора 55 Вт, Довжина шнура бездротовий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Xiaomi
Тип пылесоса робот
Тип уборки сухая
Тип пылесборника контейнер
Тип управления пульт ДУ
Мощность мотора 55 Вт
Длина шнура безпровідне
Розмір 96 x 345 x 345 мм
Колір White
Опис

Придбати Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Xiaomi MiJia Robot Vacuum Cleaner White (SKV4000CN) розроблений в рамках сучасної концепції системи «розумного будинку». З ним ви назавжди забудете про трудомісткий процес очищення різного типу підлогових покриттів, включаючи ламінат, плитку, паркет, ковролін і навіть килим з високим ворсом.

Традиційно для подібних приладів, пилосос виконаний в «дисковому» форм-факторі і укомплектований спеціальної док-станцією для автоматичної підзарядки. Оснащений вбудованим акумулятором ємністю 5200 мАг, Xiaomi здатний обійти до 250 м2 приміщення на повному заряді, а це орієнтовно 2.5 години повноцінної прибирання. З очищенням пилозбірника об'ємом 0.42 л також не буде ніяких проблем.

Інтуїтивне управління
Встановіть фірмовий додаток MIJIA, сумісний з iOS і Android, і отримаєте доступ до розширених функцій свого розумного помічника. Виставляйте один з трьох режимів прибирання, визначайте графік роботи пилососа, відстежуйте прогрес очищення в реальному часі і очерчивайте невидимі кордони для безпеки пересування робота.

Параметри роботи
Інтелектуальна система прибирання будинку побудована на роботі 12 високочутливих датчиків, що функціонують під управлінням 3 процесорів позиціонування. Технологія забезпечує не довільне пересування приладу, а побудова максимально ефективного маршруту прибирання. Оснащений LDS сканером, робот автоматично визначає траєкторію руху і плавно огинає всі перепони по дому. Не бійтеся за цілісність меблів або шпалер. Xiaomi завжди тримається на відстані 1 см від зустрічних предметів. Інноваційна система сканування простору спрацьовує з частотою 1800 раз в секунду, що виступає заставою чудової якості очищення кожного куточка в вашому домі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані