Фен-щітка SCARLETT SC HA S73I07 (SC-HAS73I07) - AT205019 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен-щітка SCARLETT SC HA S73I07 (SC-HAS73I07) - AT205019 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить мышь, обратите внимание на заклепок, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар монтажный, купить с доставкой в Винницу, рекомендуем вам часы купить, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с диск пк, либо ssd диск, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на квадрокоптер дрон, предлагаем вам сделать выбор реальности очки и заказать с доставкой в Львове.
  • Рекомендуем купить цифровой проектор в нашем магазине, а также проекционный экран с доставкой по Полтаве.
Фен-щітка SCARLETT SC HA S73I07 (SC-HAS73I07)

Фен-щітка SCARLETT SC HA S73I07 (SC-HAS73I07) - AT205019

Код товару: AT205019
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для укладання волосся, для додання об'єму, Потужність 800 Вт, Колір золото, Кількість рівнів інтенсивності вентиляції 2, Кількість змінних насадок 4, Автоматичний захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 800 Вт
Призначення для укладки волос, для придания объёма
Колір золото
Количество сменных насадок 4
Виробник SCARLETT
Опис

Придбати Фен-щітка SCARLETT SC HA S73I07 (SC-HAS73I07) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен-щітка SCARLETT SC HA S73I07 (SC-HAS73I07) допоможе швидко висушити і красиво укласти волосся будь-якої довжини. Прилад практичний і зручний у використанні, забезпечений функцією іонізації, захистом шнура від перекручування та режимом подачі холодного повітря для закріплення укладання. У разі перегріву, фен автоматично відключається. Кругла насадка - використовується для створення прикореневого об'єму; напівкругла - використовується для одночасного сушіння і розчісування волосся; Насадка-концентратор - дозволяє звужувати і направляти потік повітря для сушіння окремих ділянок, фіксує укладку і не дає волоссю розлітатися; Насадка-трансформер - використовується для завивки м'яких локонів.

Фен-щітка Scarlett SC-HAS73I07 комплектується трьома незамінними насадками, скориставшись якими Ви зможете зробити запам'ятовується зачіску в домашніх умовах. А для фіксації отриманого результату вам досить включити режим подачі холодного повітря.

Спеціальний перемикач, компактно розташований на корпусі фена-щітки, передбачає можливість вибору швидкості і температури повітряного потоку. З функцією іонізації, яка з'явилася в моделі Scarlett SC-HAS73I07, Ваше волосся стане блискучим, гладким і шовковистим. Значне зручність під час експлуатації приладу додає довгий шнур живлення, яка не сплутується при укладанні волосся. А спеціальна петля для підвішування незамінна для компактного зберігання фена-щітки в будь-якому куточку вашої ванної.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані