Конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас 501 деталь (21047) - AT205210 - купити Конструктори в Києві й Україні, доступні ціни на Конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас 501 деталь (21047) - AT205210 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас 501 деталь (21047)

Конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас 501 деталь (21047) - AT205210

Код товару: AT205210
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія LEGO Architecture, Тип пластиковий, Вік 12+, Кількість деталей 501, Стать для хлопчиків, для дівчаток, Матеріал пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Серія LEGO Architecture
Возраст от 12 месяцев
Матеріал пластик
Пол для мальчиков, для девочек
Количество деталей 501
Тип пластик
Виробник LEGO
Опис

Придбати Конструктор LEGO Architecture Лас-Вегас 501 деталь (21047) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Конструктор LEGO Architecture "Лас-Вегас", 501 деталь (21047)

LEGO Architecture ідеально підходить для будівельників старшого віку або для тих, хто шукає незвичайне доповнення для прикраси робочого столу або будинку.
У серії LEGO Architecture представлені знамениті будівлі світової архітектури, що знайшли ідеальне втілення в моделях LEGO.
Серія поділяється на серію "Архітектор" та серію "Архітектурний пам'ятник", в ній представлені будинки, які за своїми масштабами варіюються від широко відомих пам'яток архітектури до уявних будинків.
Кожен аспект отримав відображення в ідеальних деталях LEGO, і кожна модель випускається з буклетом, де представлені дуже докладні описи моделей для розвитку творчості.

Познайомся з вражаючою архітектурою Лас-Вегаса, США за допомогою цього чудового набору з колекції хмарочосів LEGO Architecture.
Набір об'єднує культові готелі «Белладжіо», «Луксор», «Анкор», вежу «Стратосфера», пішохідну Фрімонт-стріт і відкриває вражаючий вид на місто.
Впізнаваний знак «Ласкаво просимо в Лас-Вегас» додає фінальний штрих детально відпрацьованому макету одного з найяскравіших міст світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані