Фен ROWENTA CV1612 - AT205860 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен ROWENTA CV1612 - AT205860 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Фен ROWENTA CV1612

Фен ROWENTA CV1612 - AT205860

Код товару: AT205860
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 1600 Вт, Тип фена звичайний, Призначення побутовий, Колір чорний, Кількість швидкостей 2, Кількість температурних режимів 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 1600 Вт
Тип фена обычный
Призначення бытовой
Колір Чорний
Насадки концентратор
Особливості петля для подвешивания, защита от перегрева
Виробник ROWENTA
Опис

Придбати Фен ROWENTA CV1612 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен Rowenta CV 1612 - це компактна зручна модель, за допомогою якої процес сушіння і укладання волосся займає зовсім небагато часу. У Rowenta CV 1612 встановлено надійний мотор, потужністю у 2000 Вт, за рахунок чого забезпечується висока продуктивність і ефективність.

Завдяки наявності щілинної насадки Ви зможете максимально контролювати процес укладання, направляючи повітряний потік в потрібне місце. Не менш знадобиться функція подачі холодного повітря, яка фіксує отриманий результат сушіння і укладання. Варто звернути увагу на можливість вибору з двох температурних і двох швидкісних режимів, а також на петлю для підвішування Rowenta CV 1612, яка допоможе вибрати оптимальне місце для його зберігання.

Мокре волосся - не найкращий товариш, дружба з яким дасть вам позитивні наслідки. Під вашими руками завжди повинен знаходитися вірний помічник, який завжди готовий до трудомісткою роботі. І такий помічник - компактний фен під назвою Rowenta CV1612. Завдяки своїм зручним розмірам, фен буде актуальний не тільки в домашньому середовищі. Не дивлячись на високий показник компактності, модель видає пристойну потужність, яка дорівнює 1600 Вт.

Компактний фен Rowenta CV1612 Не пересушує волосся. Він вміє працювати в двох температурних режимах, використовуючи два режими швидкості. Також фен здатний на холодне обдування. Компанія Rowenta не позбавило модель інновацій, нагородивши її особливим двигуном, який вміє економити електричну енергію під час роботи. На ергономічній ручці ви зможете побачити петельку для підвішування інструменту. Також присутній вузький концентратор.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані