Хлібопічка TEFAL PF240E38 - AT206523 - купити Хлібопічки в Києві й Україні, доступні ціни на Хлібопічка TEFAL PF240E38 - AT206523 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Хлібопічка TEFAL PF240E38
Хлібопічка TEFAL PF240E38
Хлібопічка TEFAL PF240E38
Хлібопічка TEFAL PF240E38

Хлібопічка TEFAL PF240E38 - AT206523

Код товару: AT206523
В наявності
5 299 грн
Короткий опис:
Максимальна вага випічки 1000 г, Потужність 720 Вт, Вибір розміру хліба так, Вибір кольору скориночки так, Варіанти кольору скоринки середня, світла, золотиста, Форма для випічки хліба прямокутна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TEFAL
Максимальный вес выпечки 1000 г
Потужність 720 Вт
Варианты цвета корочки средняя, светлая, золотистая
Форма для выпечки хлеба прямоугольная
Программы хлеб без клейковины, французкий хлеб, тесто, ржаной хлеб, пшеничный хлеб, йогурт, диетический хлеб, джем, выпечка, быстрая выпеч
Матеріал корпусу металл + пластик
Комплектація чаша для йогурта, мерный стакан, мерная ложка
Вага 3.9
Опис

Придбати Хлібопічка TEFAL PF240E38 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

З хлібопіччю Tefal PF240E38 Ви здивуєте домашніх свіжим хлібом, йогуртом, кашею, макаронами, варенням, тортом і піцою. Виробники подбали про людей, у яких алергія на глютен і встановили 3 спеціальні програми для приготування випічки.

Просте управління. З Tefal PF240E38 Вам не доведеться вивчати інструкцію про експлуатацію. Все просто - досить помістити потрібні інгредієнти в хлібопічку і вибрати потрібну програму. Завдяки зрозумілою панелі управління і великому екрану, Ви зможете спостерігати за процесом приготування кулінарного шедевра. Можна експериментувати кожен день - для цього виробники оснастили модель 20 режимами. Крім хліба можна спекти торт або тістечка, приготувати йогурт або пасту. Ваша сім'я буде в захваті від розмаїття страв.

Функціональність. Tefal PF240E38 оснащена необхідними функціями, які полегшать приготування: є можливість отстроченного запуску до 15 годин, а також функція збереження тепла. Виробник пропонує вибрати вага хліба: 500 гр, 750 гр, 1000 грам. Справжні гурмани можуть вибрати ступінь підсмажування скоринки. Разом з хлібопіч Ви отримуєте в комплекті мірну ложку, стакан, гачок і книгу рецептів. Сам пристрій легке і компактне. Завдяки сучасному дизайну, ця хлібопіч стане прикрасою кухні.

Простота в експлуатації. Хлібопіч Tefal PF240E38 виконана з зносостійких матеріалів: нержавіючої сталі і високоякісного пластика. Знімна чаша має антипригарне покриття і її можна мити в посудомийній машині.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані