Хлібопічка TEFAL PF210138 - AT206522 - купити Хлібопічки в Києві й Україні, доступні ціни на Хлібопічка TEFAL PF210138 - AT206522 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Хлібопічка TEFAL PF210138
Хлібопічка TEFAL PF210138
Хлібопічка TEFAL PF210138
Хлібопічка TEFAL PF210138
Хлібопічка TEFAL PF210138
Хлібопічка TEFAL PF210138
Хлібопічка TEFAL PF210138

Хлібопічка TEFAL PF210138 - AT206522

Код товару: AT206522
В наявності
4 499 грн
Короткий опис:
Максимальна вага випічки 1000 г, Потужність 720 Вт, Вибір розміру хліба так, Вибір кольору скориночки так, Варіанти кольору скоринки середня, світла, золотиста, Форма для випічки хліба прямокутна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник TEFAL
Максимальный вес выпечки 1000 г
Потужність 720 Вт
Варианты цвета корочки средняя, светлая, золотистая
Форма для выпечки хлеба прямоугольная
Программы хлеб без клейковины, французкий хлеб, тесто, ржаной хлеб, пшеничный хлеб, каша, диетический хлеб, джем, быстрая выпечка
Колір White
Матеріал корпусу пластик
Комплектація мерный стакан, мерная ложка
Вага 3.9
Опис

Придбати Хлібопічка TEFAL PF210138 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Хлібопіч TEFAL PF210138

Легкість у використанні. Хлібопіч моделі Tefal PF210138 проста в експлуатації з інтуїтивно зрозумілою панеллю керування. Все, що потрібно зробити, - слідувати інструкції, що додається: додати необхідні за рецептом інгредієнти, включити машину і вибрати одну з 12 автоматичних програм для приготування хліба, піци, макаронних виробів, тістечок, булочок, а також варення або каші. Решта хлібопічка зробить за вас.

Основні характеристики. Максимальний обсяг випічки в хлібопічці Tefal PF210138 становить 1 кг, а споживана потужність -  700 Вт. Модель оснащена антипригарним покриттям, що дозволить уникнути підгорів і легко витягти хліб з форми.

Має режим прискореної випічки, режим підтримки температури, можливість вибрати колір скоринки, настройки ваги хліба і таймер відстрочки старту. Перераховані функції роблять готування простий і приємною. А оглядове віконце дозволить контролювати процес від початку і до кінця.

Ергономічність дизайну. Модель Tefal PF210138 компактна і має невелику вагу, тому при необхідності її з легкістю можна брати з собою. Хлібопекарня не займає багато місця і ідеально підійде для стільниць на кухні. Модель легко миється завдяки знімній формі, також її можна мити в посудомийній машині.

Комплектація хлібопічки. У комплект моделі Tefal PF210138 входить найнеобхідніше, щоб зробити приготування випічки максимально комфортним. Є лопатка для замісу тіста, мірна ложка і мірний стаканчик, а також буклет з величезною кількістю рецептів хлібобулочних виробів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані