Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium - AT206702 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium - AT206702 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium
Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium
Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium
Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium
Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium
Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium

Підлогомийної машина для будинку Karcher FC 5 Cordless Premium - AT206702

Код товару: AT206702
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Ємність бака 0.2 л. Продуктивність 60 м² / год. Робоча ширина 30 см. Розміри 1220 x 320 x 270 мм. Вага 4 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Karcher
Тип пылесоса моющий
Тип уборки влажная
Емкость водяного бака 400 мл
Вага 4.4 кг
Объём пылесборника, л 0,2 л
Додатково Площадь уборки с одной заправкой бака 60 м², Очищающая парковочная станция
Тип питания акумулятор
Опис

Прибирання в один прийом і без перемикання між штепсельними розетками: акумуляторна підлогомийної машина для будинку FC 5 Cordless з функцією самоочищення гарантує нечувану перш ефективність очищення твердих підлогових покриттів. Версія Premium поставляється з запасною парою роликових щіток, засобом для догляду за дерев'яними покриттям для підлоги (30 мл) і універсальним миючим засобом (500 мл).
Преміум-версія акумуляторної підлогомийної машини для будинку Karcher FC 5 Cordless поставляється з додатковою парою роликових щіток, засобом для догляду за дерев'яними покриттям для підлоги (30 мл) і універсальним миючим засобом (500 мл), яке так само підходить і для освіження і догляду за герметичними дерев'яними покриттям для підлоги. FC 5 Cordless Premium забезпечує безпрецедентну зручність і простоту прибирання твердих підлогових покриттів: за один прохід можна зробити вологе прибирання, зібрати сухе сміття і волосся. Це покращує результати очищення в порівнянні зі звичайними методами збирання на 20% *. Обертові роликові щітки з мікроволокна самоочищаються, залишаються чистими і завжди готові до використання. Після прибирання все тверді покриття для підлоги, такі як дерево, камінь і пластик, стають сухими і по ним знову можна ходити приблизно через 2 хвилини. Крім того, автоматичне рух роликових щіток вперед і зручність керування значно скорочують зусилля, необхідні для очищення. Заміна та очищення роликів швидка і проста, і не вимагає контакту з брудом. * Апарат для вологого прибирання підлоги Kärcher FC 5 Cordless Premium прибирає до 20% краще в порівнянні з прибиранням звичайної шваброю і ганчіркою. Результати тестування усереднені по характеристикам ефективного прибирання, збору бруду і прибирання уздовж краю.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані