Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B) - AT206761 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B) - AT206761 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B)
Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B)
Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B)
Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B)
Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B)

Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B) - AT206761

Код товару: AT206761
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип МФУ струйний, Тип друку кольорова, Інтерфейси Wi-Fi, USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку струменева,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 500 аркушів
Час виходу першої сторінки 7 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 55 арк/хв
Максимальна швидкість кольорового друку 55 стр/мин
Розрядність кольорового сканування 24 біт
Розрядність сканування з відтінками сірого 256 біт
Місткість вихідного лотка 300 аркушів
Щільність паперу 60 - 120 г/м²
Середня споживана потужність у режимі очікування 10 Вт
Середня споживана потужність у режимі енергозбереження 1 Вт
Ширина 530 мм
Висота 467 мм
Глибина 407 мм
Вага 22
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw с Wi-Fi (D3Q20B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw з Wi-Fi (D3Q20B)
Забудьте про недоліки струменевого і лазерного друку. Представляємо вашій увазі принтери бізнес-класу HP PageWide. Оцініть оптимальне поєднання мінімальної загальної вартості володіння, професійної якості і високої швидкості друку. Пристрій HP PageWide Pro відрізняється високою швидкістю роботи і вигідною ціною в порівнянні з рішеннями свого класу. Його перевагами є професійну якість кольорового друку, поліпшені функції безпеки і висока енергоефективність.

Професійна якість кольорового друку, низька вартість володіння. Результати, які виправдають ваші очікування, при низькій вартості володіння. Пристрій забезпечує професійну якість друку на різних носіях, за рахунок чого воно стане незамінним помічником у роботі вашого офісу. Оригінальні картриджі HP PageWide збільшеної місткості дозволяють друкувати більше сторінок, завдяки чому вам не доведеться постійно турбуватися про їх заміну. Використовуйте передову технологію HP PageWide, щоб мінімізувати час і витрати на планове обслуговування. Найшвидший принтер HP в своєму класі. Принтер HP відрізняється найвищою швидкістю роботи серед пристроїв свого класу. Він підтримує друк до 55 сторінок в хвилину як у кольоровому, так і в чорно-білому режимі, щоб ви могли скоротити час очікування і встигати робити більше.

Багатофункціональний пристрій HP PageWide Pro 477dw з Wi-Fi (D3Q20B) підтримує протокол LDAP для швидкого двостороннього сканування безпосередньо в електронну пошту або хмара. Керуйте завданнями за допомогою сенсорного екрану діагоналлю 10, 9 см (4, 3 '). Пристрій підтримує друк файлів Microsoft® Word і PowerPoint® безпосередньо з USB-накопичувача. Завдяки технологіям Wi-Fi Direct і Touch-to-Print (на основі NFC ) можна виконувати друк безпосередньо з мобільних пристроїв (підключення до мережі не потрібно). Перевірені технології. Висока енергоефективність. Технологія HP PageWide допоможе мінімізувати час простою, щоб забезпечити надійну продуктивність відповідно до вимог бізнесу. Технологія HP PageWide допомагає значно скоротити споживання енергії.

Створюйте кольорові документи професійної якості завдяки оригінальним картриджем HP PageWide. Продуктивність пристрою виправдає ваші очікування. Кращі в своєму класі засоби безпеки та управління HP. Захист інвестицій і розширення функціональності в міру необхідності можливі завдяки широкому вибору рішень. Подбайте про захист конфіденційних даних. Щоб отримати доступ до завдань друку, на пристрої необхідно ввести PIN-код. Управляти витратою кольорових картриджів і скоротити вартість друку допоможе функція управління доступом до кольорового друку HP. Завдяки безпечній завантаженні і перевірці цілісності коду принтер захищений на всіх етапах роботи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані