Пилосос ELECTROLUX ESPC71DBT - AT207240 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос ELECTROLUX ESPC71DBT - AT207240 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Пилосос ELECTROLUX ESPC71DBT
Пилосос ELECTROLUX ESPC71DBT

Пилосос ELECTROLUX ESPC71DBT - AT207240

Код товару: AT207240
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа без мішка контейнерного типу, Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система), Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 750 Вт, Фильтр на виході Hygiene Filter 12,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ELECTROLUX
Тип пылесоса без мешка контейнерного типа
Тип уборки сухая
Тип пылесборника пластиковый контейнер (циклонная система)
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 750 Вт
Фильтр на выходе Hygiene Filter 12
Емкость пылесборника 1.4 л
Длина шнура 6 м
Рабочий радиус 9 м
Розмір 430 x 320 x 270 мм
Вага 6.54 кг
Колір чорний, синій
Уровень шума 72 dB
Опис

Придбати Пилосос ELECTROLUX ESPC71DBT Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос Electrolux ESPC71DBT має чудову форму, при цьому відрізняється досить цікавим і стильним дизайном. В першу чергу радує ефективність мотора, який при максимальному споживанні в 2200 Вт, забезпечує пристойну потужність всмоктування до 650 Вт. Модель оснащена прозорим пилозбірником на 1,4 л, який легко знімається і чиститься. І плюс його не тільки в зручності очищення.

Значення має циклонная технологія, яка сама по собі вже є ефективним фільтром, що відокремлює пил від повітря. Крім того, Electrolux ESPC71DBT оснащений фільтром НЕРА12, що забезпечує гігієнічне прибирання з ефективною очищенням повітря. У комплектацію також входить універсальний набір щіток для різних типів поверхні.

Сучасні пилососи оснащені багаторівневою системою фільтрації. Це багато в чому покращує якість приборки. Для тонкого очищення повітря використовується НЕРА-фільтр, він стоїть на останньому рубежі між пилом і навколишнім середовищем. Це ефективний елемент. Абревіатура НЕРА розшифровується як High Efficiency Particulate Absorption, що на англійській мові означає "високоефективна затримка пилу".

Виробники сучасних якісних пилососів використовують технології, в яких передбачені різні системи фільтрації повітря. У цій статті описані принцип дії НЕРА-фільтра, його головне призначення, різновиди та інструкції по правильній експлуатації.

Якісний пилосос повинен мати таку систему очищення. Для створення найменшого опору потокам повітря в розпорядженні пристрою повинна бути найбільша фільтрована площа. Щоб досягти такого результату, його роблять з матеріалу, який можна скласти гармошкою і вклеїти в рамку найбільшого розміру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані