Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000) - AT207613 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000) - AT207613 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)
Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000)

Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000) - AT207613

Код товару: AT207613
В наявності
4 062 грн
Короткий опис:
Тип пилососа ручний, Тип пилозбірника контейнер, Тип прибирання волога, Тип керування на рукоятці, Ємність пилозбірника 0.1 л, Довжина шнура бездротовий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BOSCH
Тип пылесоса ручной
Тип уборки влажная
Тип пылесборника контейнер
Тип управления на рукоятке
Емкость пылесборника 0.1 л
Длина шнура безпровідне
Колір White
Опис

Придбати Пилосос BOSCH GlassVAC (0.600.8B7.000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пилосос ROWENTA RO7691EA

Пилосос для миття вікон Bosch GlassVAC. Очищайте вікна в приміщенні і на відкритому повітрі, скляні поверхні, плитки, дзеркала або душові кабіни, а також видаляйте пролиті рідини - GlassVac може все це зробити. Інноваційна щітка склоочисника, яка використовує існуючий досвід Bosch в автомобільному секторі, зі спеціальним покриттям забезпечує відмінні результати.

Широкий спектр можливостей. GlassVac можна використовувати для простої і ефективної очистки вікон в приміщенні і на відкритому повітрі, скляних поверхонь, плиток, дзеркал або душових кабін, а також вилучення пролитих рідин з поверхонь. Після очищення воду, зібрану в баку, можна швидко спорожнити: просто натисніть кнопку і вилийте воду. Оптимальна продуктивність. Склоочисники GlassVAC були розроблені на основі існуючого досвіду Bosch в автомобільному секторі. Вони володіють інноваційною технологією, яка використовується в склоочисниках Bosch - для одержання особливо чистого результату без смуг або дратівної скрипу.

Легка очистка в 2 кроки. Вікна і гладкі поверхні можна легко очистити в два етапи: по-перше, миючий засіб змішується з водою в розпилювальної пляшці і потім розпорошується на поверхню. На цьому етапі, засохлу бруд можна розм'якшити, використовуючи вбудовану тканину з мікроволокна. Для другого кроку включите GlassVac, помістіть його на поверхню і задійте воду. Потужна продуктивність батареї. GlassVAC працює з літій-іонним акумулятором, який можна просто заряджати за допомогою мікро-USB-кабелю. Зелені і червоні світлодіодні індикатори відображають стан батареї під час зарядки і під час використання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані