Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1) - AT208205 - купити Багатофункціональні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1) - AT208205 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1)
Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1)
Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1)
Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1)

Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1) - AT208205

Код товару: AT208205
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип МФУ лазерний, Тип друку монохромна, Інтерфейси USB, Ethernet, Максимальний формат друку A4, Призначення для малого офісу, Технологія друку лазерна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Brother
Максимальний формат друку А4
Місткість лотків для подачі 350 аркушів
Час виходу першої сторінки 7.2 сек
Максимальна швидкість монохромного друку 40 арк/хв
Розподільна здатність при копіюванні, dpi 600 х 1200
Додаткові функції при копіюванні копіювання 2 на 1, копіювання 4 на 1, копіювання 8 на 1
Оптична роздільна здатність сканера 1200 х 1200
Кількість лотків для подачі 3
Місткість вихідного лотка 150 аркушів
Щільність паперу 60 - 200 г/м²
Ширина 435 мм
Висота 486 мм
Глибина 520 мм
Вага 16.5
Тип дисплея кольорова
Опис

Придбати Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Багатофункціональний пристрій Brother MFC-L5700DN (MFCL5700DNR1)
Професійний мережевий чорно-білий лазерний БФП 4 в 1. Чорно-білий лазерний БФП 4 в 1 Brother MFC-L5700DN дозволяє швидко копіювати документи, виконувати кольорове сканування, а також друк зі швидкістю до 40 стор / хв.
Висока продуктивність і низькі експлуатаційні витрати
Гнучкі можливості подачі паперу для робочих груп з високими потребами. Можливість установки додаткових лотків збільшує час безперебійної роботи пристрою без необхідності поповнення паперу. З тонер-картриджем підвищеної ємності легко підвищити продуктивність при одночасному зниженні загальних витрат на друк.
Підвищена надійність
Високопродуктивні принтери і МФУ серії 5000 відповідають вимогам до високих обсягів друку. Кожна модель була повністю перероблена з метою підвищення надійності і зносостійкості, щоб витримувати особливості експлуатації в умовах інтенсивно працює офісу.
посилена безпеку
Сучасним підприємствам потрібен найвищий рівень безпеки. Для підтримки такого рівня в пристроях 5000 серії передбачені функція блокування друку Secure Function Lock 3.0 (Блокування функцій 3.0) і підтримка IPsec. Крім того, є додаткові функції безпеки - архів друку, безпечна перезавантаження, управління сертифікатами.
 
Гнучкі рішення для друку від Brother
Наші рішення для друку - це інноваційні пакети технологій, які здатні істотно допомогти вашому бізнесу. Пропонуючи широкий спектр зручних рішень друку, ми допомагаємо вам підвищити ефективність друку та скоротити витрати.
Екологічність
Пристрої 5000 серії мають сертифікат відповідності екологічним стандартам Blue Angel, Nordic Swan і Energy Star. Завдяки чому пристрої допомагають Вашому бізнесу працювати більш ефективно з низьким енергоспоживанням, що знижує вплив на навколишнє середовище і витрати на електроенергію.
Компанія Brother є найбільшим гравцем на європейському і американському ринках оргтехніки. Пріоритетним напрямком бізнесу Brother є виробництво багатофункціональних офісних центрів, факсимільних апаратів, принтерів, а також домашніх і промислових швейних машин.
На сьогоднішній день Brother займає міцні позиції на ринках Азії, Америки та Європи. В основі роботи компанії лежить технологічне новаторство і потужність виробництв. Завдяки цьому Brother вдається задовольняти потреби великих корпорацій, середніх і малих підприємств, а також рядових користувачів.
Компанія Brother Industries розпочала свою історію в 1908 в Японії. Її засновником став простий городянин Канекіті Ясуї. Спочатку Brother займалася ремонтом швейних машин. Бізнес ріс і розширювався. До 60-х років Brother випускають величезний асортимент швейних і в'язальних машин, що друкують машин і дрібної побутової техніки.
В даний час цей бренд є одним з провідних виробників офісної техніки по всьому світу. У 2004 році фірма мала невеличкий ювілей - вона справила десятимільйонна лазерний принтер, а через чотири роки Brother відзначила свій сотий день народження. Користувачі пристроїв від цього японського бренду відзначають високу якість, відмінну збірку, дешевизну заправки принтерів і широкий модельний ряд.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані