Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T) - AT208700 - купити Ноутбуки в Києві й Україні, доступні ціни на Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T) - AT208700 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)
Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)

Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T) - AT208700

Код товару: AT208700
Немає в наявності
Короткий опис:
Відеокарта NVIDIA Geforce RTX 2060 Ti, Діагональ дисплея 17.3", Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ, Об'єм SSD 512 ГБ, Тип ноутбуку Ігровий, Операційна система Windows 10 Home,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2060 Ti
Операційна система Windows 10 Home
Діагональ дисплея 17.3
Роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Процесор Intel Core i7-8750H
Об'єм SSD 500 ГБ
Об'єм вбудованої відеопам'яті 6 ГБ
Тип ноутбука Игровой
Серія ASUS G
Веб-камера WEB-Camera
Інтерфейси і підключення HDMI
Колір корпусу Чорний
Бездротові технології Bluetooth, Wi-Fi
Додаткові можливості вбудований мікрофон
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Додатково рюкзак
Особливості подсветка клавиатуры
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Частота оновлення екрану 144 Гц
Поколение процессора Intel 8-th generation
Опис

Придбати Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ноутбук ASUS GX701GV (GX701GV-EV004T)

Найкомпактніший 17-дюймовий ігровий ноутбук. Наявність великого дисплея, як правило, має на увазі великий розмір самого ноутбука, однак тонка екранна рамка і продумана конструкція корпусу робить модель ROG Zephyrus S найкомпактнішою в своєму класі. Фактично, ви отримуєте 17-дюймовий дисплей в корпусі, аналогічному 15-дюймовим ноутбукам.

Швидкість і точність. Вузька екранна рамка дозволяє повністю зануритися в зображення на екрані ноутбука ROG Zephyrus S. Його IPS-дисплей має високою частотою оновлення (144 Гц), що забезпечує плавність картинки в динамічних іграх і знижує затримку відображення, а низький час відгуку (всього 3 мс) позбавляє від неприємних візуальних артефактів. Крім того, точна передача кольору, підтверджена сертифікацією Pantone, припаде до смаку всім, хто буде використовувати цей ноутбук для роботи над мультимедійним контентом.

Перемикання між графічними ядрами. Користувач може легко перемикати дисплей ROG Zephyrus S між вбудованим графічним ядром і дискретною відеокартою: в першому режимі збільшується час автономної роботи ноутбука, а в другому забезпечується максимальна продуктивність і активується технологія адаптивної синхронізації G-Sync, що підвищує якість зображення в іграх.

Ефективне охолодження для стабільної роботи. Для того щоб ноутбук ROG Zephyrus S успішно справлявся з вимогливими іграми, які не перегріваючись, в ньому застосована унікальна система ROG Active Aerodynamic System: при піднятою кришці дисплея в корпусі з'являється вентиляційний отвір для забору холодного повітря. Завдяки цьому сила повітряних потоків збільшується на 32% в порівнянні з традиційними рішеннями. Також слід зазначити систему захисту від пилу, яка запобігає забрудненню радіаторів, а значить охолодження ноутбука не буде сильно погіршуватися в міру його використання.

Гнучка настройка підсвічування. Клавіатура ноутбука ROG Zephyrus S розміщена в передній частині корпусу, ближче до рук користувача, щоб поверхня навколо неї залишалася більш прохолодною. Вона оснащена підсвічуванням Aura, яку можна гнучко налаштовувати для кожної клавіші і синхронізувати з Aura-сумісними периферійними пристроями (технологія Aura Sync). Крім того, підсвічування розширена на коліщатко регулятора гучності і на цифровий клавіатурний блок, який відображається на тачпаде.

Аудіосистема з інтелектуальним підсилювачем. Ноутбук ROG Zephyrus S наділений високоякісної аудіосистемою з інтелектуальним підсилювачем, який захищає динаміки від перевантаження, навіть коли ви викрутити регулятор гучності на максимум. Результат - чисте звучання зі збільшеним динамічним діапазоном і потужними басами, що дозволить почути кожен звук в комп'ютерній грі, фільмі або в тому аудіотрек, над яким ви працюєте. Для ще більшого ефекту занурення можна підключити навушники і активувати режим віртуального просторового звучання.

Підзарядка через роз'єм USB-C. Ігрові ноутбуки ROG стали першими, в яких підтримувалася підзарядка і через блок живлення, і по інтерфейсу USB-C (стандарт USB Power Delivery). Завдяки цьому ноутбук ROG Zephyrus S можна заряджати від зовнішніх акумуляторів, що позбавляє від необхідності шукати електричну розетку. Крім того, він сам може використовуватися для прискореної підзарядки мобільних гаджетів з силою струму до 3 А. Крім штатного зарядного пристрою доступна більш компактна версія потужністю 65 Вт.

Повноцінний комплект інтерфейсів. Ноутбук ROG Zephyrus S володіє всіма інтерфейсами, необхідними для мобільної платформи, призначеної і для ігор, і для серйозної роботи. Для підключення геймпада, миші, USB-флешок і іншої периферії є кілька портів USB, виконаних у вигляді різних роз'ємів (Type-A і Type-С) і підтримують різні швидкісні режими. При цьому порт USB 3.1 Gen2 Type-C може працювати в режимі відеоінтерфейсу DisplayPort 1.4 і забезпечує живлення підключеного пристрою (стандарт Power Delivery). Відеовихід HDMI 2.0 служить для підключення зовнішніх моніторів і телевізорів. Він підтримує виведення зображення у форматі 4K / Ultra-HD з частотою кадрів до 60 Гц.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані