Фен-щітка Babyliss AS551E - AT209040 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен-щітка Babyliss AS551E - AT209040 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на игровые виртуальные очки, предлагаем вам сделать выбор печати этикеток и заказать с доставкой в Бердянске.
  • Рекомендуем купить гироскутер в нашем магазине, а также бумагоуничтожительная машина с доставкой по Ровно.
  • Быстро и удобно купить систему, обратите внимание на флешку, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с документ камера, либо поверхность, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар термометр гигрометром, купить с доставкой в Никополь, рекомендуем вам компьютер, цена вас приятно удивит.
Фен-щітка Babyliss AS551E

Фен-щітка Babyliss AS551E - AT209040

Код товару: AT209040
Немає в наявності
Короткий опис:
Призначення для завивки волосся, для додання об'єму, Потужність 800 Вт, Колір чорний, Кількість рівнів інтенсивності обігріву 2, Кількість рівнів інтенсивності вентиляції 2, Кількість змінних насадок 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 800 Вт
Призначення для придания объёма, для завивки волос
Колір Чорний
Вага 550 г
Виробник Babyliss
Опис

Придбати Фен-щітка Babyliss AS551E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен-щітка BABYLISS AS551E дозволить вам в домашніх умовах отримати професійний результат. Потужність 800 Вт і дизайн спеціально розроблений для того, щоб полегшити укладання волосся. За допомогою цієї обертається фен-щітки Ви легко зможете створити об'ємну зачіску і завити волосся.

Одні називають цей пристрій фен-щіткою. Інші вважають за краще називати його стайлером. Однак мова йде про одне й те ж. Про приладі, за допомогою якого можна ефективно і комфортно доглядати за волоссям.

Взагалі-то, деякі користувачі вважають, що для цього цілком достатньо мати фен. Тим більше що на ринку зараз можна вибрати найрізноманітніші фени як вітчизняних, так і зарубіжних виробників.

Однак фен служить тільки для сушіння волосся. У той час як стайлер, до якого додається маса всіляких насадок, може стати в нагоді і для того, щоб укладати волосся і при цьому мінімально травмувати їх.

Виглядає дане пристосування для укладання як циліндр, на якому закріплюється насадка у вигляді гребінця. Прийнято вважати, що фен-щітка - це той самий прилад, при покупці якого обов'язково потрібно враховувати його потужність. Тобто це одна з основних характеристик стайлера. І все тому, що саме від потужності залежить, як сила повітряного потоку, так і максимальна температура нагріву.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані