Кавоварка PHILIPS EP5335/10 - AT210773 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка PHILIPS EP5335/10 - AT210773 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить объектив, обратите внимание на реальности, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить видео в нашем магазине, а также электроинструмент каталог с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем вам товар инструмента, купить с доставкой в Кременчуг, рекомендуем вам ssd, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на новая стиральная машина, предлагаем вам сделать выбор фитнес браслет и заказать с доставкой в Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с детектор подлинности, либо платы, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Кавоварка PHILIPS EP5335/10
Кавоварка PHILIPS EP5335/10
Кавоварка PHILIPS EP5335/10
Кавоварка PHILIPS EP5335/10
Кавоварка PHILIPS EP5335/10

Кавоварка PHILIPS EP5335/10 - AT210773

Код товару: AT210773
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кавоварки кофемашина, Тип кави для використання мелений, зерновий, Сфера використання для дому (побутові), Приготування капучино автоматичне, Резервуар для води 1,8 л, Тип управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки кофемашина
Тип используемого кофе молотый, зерновой
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино автоматическое
Резервуар для воды 1,8 л
Тип управления электронное
Программируемые напитки эспрессо, латте, кофе, американо
Давление водяного насоса 15 бар
Емкость контейнера для зерен 250 г
Потужність 1850 Вт
Регулировка высоты чашки від 31 до 45
Функції функция
Габарити 22.1 x 34 x 43 см
Вага 7.2
Колір черный + нержавеющая сталь
Страна-производитель Румыния
Виробник PHILIPS
Опис

Придбати Кавоварка PHILIPS EP5335/10 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка PHILIPS EP5335 / 10

Це повністю автоматична кавоварка, яка готує будь-яку каву на ваш смак. Отримайте порцію свіжого еспресо, класичної кави, капучіно, лате макиато - і все це одним натисненням на кнопку.

Практична і функціональна система LatteGo готує дивовижно ніжну молочну піну. Запатентований фільтр для води AquaClean гарантріует, що кожна чашка кави приготовлена ??з чистою відфільтрованої води.

Шість видів напоїв на ваш смак. Philips EP5335 / 10 готує наступні напої: еспрессо, капучіно, класичний кави, лате макиато, кава з молоком, американо. Будь-який з цих напоїв готується елементарно, потрібно всього лише натиснути відповідну кнопку на керуючому блоці. Крім цього кавоварка може забезпечити вас гарячою водою для приготування інших напоїв, наприклад, чаю.

Удосконалена LatteGo. Покращена молочна система LatteGo швидко і ефективно прикрасить ваш напій густий і ніжною молочною піною. Щоб піна була щільною, система на великій швидкості змішує молоко з повітрям в окремій камері, після чого відразу подає отриману піну в чашку.

Після приготування кави систему можна від'єднати, закрити кришкою і відправити в холодильник, щоб молоко в контейнері довго залишалося свіжим. Система LatteGo легко розбирається для зручного миття. Всі її частини можна мити в посудомийній машині.

Керамічні жорна. Щоб зберегти насичений багатий аромат свіжозмелений зерен, для їх помелу використовуються міцні керамічні жорна, що не перегрівають зерна в процесі подрібнення. Жорна мають 5 ступенів помелу. Виробники заявляють, що жорна розраховані на приготування не менше, ніж 20 тис. Порцій.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані