ПО для 3D (САПР) Autodesk Fusion 360 CLOUD Commercial New Single-user 3-Year Subscript (C1ZK1-NS3119-T735) - AT211786 - купити Інше ПЗ в Києві й Україні, доступні ціни на ПО для 3D (САПР) Autodesk Fusion 360 CLOUD Commercial New Single-user 3-Year Subscript (C1ZK1-NS3119-T735) - AT211786 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

ПО для 3D (САПР) Autodesk Fusion 360 CLOUD Commercial New Single-user 3-Year Subscript (C1ZK1-NS3119-T735)

ПО для 3D (САПР) Autodesk Fusion 360 CLOUD Commercial New Single-user 3-Year Subscript (C1ZK1-NS3119-T735) - AT211786

Код товару: AT211786
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Термін дії ліцензії: 1 рік. Платформа: Linux, Mac, MS Windows. Кількість ліцензій: 1 ПК. Тип користувача: Комерційна організація. Тип ліцензії: підписка / передоплата. Форма поставки: електронна ліцензія. Носій: електронна ліцензія

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип программы для 3D
Тип лицензии подписка 3 года
Платформа MS Windows, Mac, Linux
Тип пользователя коммерческая организация
Количество пользователей 1 ПК
Форма поставки электронная лицензия
Язык интерфейса мультиязычный
Виробник Autodesk
Опис

Програмне забезпечення Autodesk Fusion 360 - хмарне додаток, що поєднує в собі інструменти 3D CAD, CAM і CAE для платформ Mac і PC. Рішення дозволяє проводити дизайнерське проектування, організувати складальну конструкцію і підготувати програму обробки для ЧПУ. Хмарна технологія в основі Fusion 360 забезпечує доступ до даних і інструментів 3D-моделювання та призначена для промислового дизайну і машинобудівного проектування. Крім того, Autodesk Fusion 360 дозволяє спільно працювати над 3D-проектами як із співробітниками компанії, так і стороннім особам з відкритим доступом до даних.

Для проектування буде цікаво використання всіх основних видів моделювання: вільні форми і скульптинг, робота з твердими тілами (в тому числі і прямим редагуванням), можливість завдання параметричних розмірів, а так само підтримка форматів obj і stl в якості імпортованої геометрії. Всі елементи, які будуть змоделювали, можуть використовуватися в якості подальших шаблонів для роботи.

Fusion 360 дозволяє на дуже високому рівні взаємодіяти з іншими користувачами - можна запозичувати елементи своїх колег для збірок. Є можливість відстежувати, коментувати і ділитися різними проектами. Робота може автоматично зберігатися, і користувач має можливість стежити за версійна продукту, а за допомогою мобільного додатку завжди буде мати доступ до своїх даних.

Основні можливості:

Створення точної поверхні за допомогою технології T-Splines або ескізів, що складаються з кривих ліній і викривлених фігур.
Графік фіксує команди, використовувані в процесі проектування. Користувач може повернутися назад і відредагувати будь-яку з цих операцій без необхідності поновлення на виході - все оновлюється автоматично.
Набір точних параметрів для проектування: розміри моделі з конкретними значеннями.
Моделювання сітки.
Тестування і симуляція з метою визначити слабкі місця моделі. Можна вибрати з декілька видів моделювання: лінійне статичну електрику, модальні частоти, теплової вид, тепловий стрес.
Імпорт в форматах SLDPRT, SAT, IGES, STEP, STL, OBJ і т. Д. Fusion підтримує більше 50 форматів файлів для імпортування і дозволяє з'єднувати їх в складальні конструкції.
Після створення збірки і завдання залежностей, можна перевірити, чи правильно працює рухоме з'єднання і, нарешті, підготувати фотореалістичне уявлення для замовника, а також зробити анімаційну схему.
Характеристики міцності аналіз.
Можливість підготовки керуючих програм за допомогою ЧПУ (до 3х осей) або на 3d принтері.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані