Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659) - AT211892 - купити Фітнес-браслети в Києві й Україні, доступні ціни на Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659) - AT211892 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659)
Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659)
Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659)
Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659)

Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659) - AT211892

Код товару: AT211892
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції пульсометр, повідомлення про пропущені події, монітор тиску, монітор кисню в крові, лічильник калорій, крокомір, відстеження сну, Cумісність iOS, Android, Екран OLED, Колір фіолетовий, Вологозахист стійкий до дощу, пилу та бризок, Регулювання розміру так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції шагомер, уведомления о пропущенных событиях, счетчик калорий, пульсометр, отслеживание сна, монитор кислорода в крови, монитор д
Сумісність iOS, Android
Колір фиолетовый
Экран OLED
Влагозащита устойчив от дождя, пота и брызг
Емкость аккумулятора 400 mAh
Виробник UWatch
Опис

Придбати Фітнес браслет UWatch G18 Purple (F_59659) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Унікальне поєднання ергономічного дизайну, широкого функціоналу, високою автономності та доступної ціни роблять UWatch G18 ідеальним аксесуаром для кожної сучасної людини. Вбудовані крокомір, лічильник калорій, датчик серцебиття, моніторинг сну і спеціальний режим тренування, що підтримує 20 видів вправ дозволять вам скласти оптимальний розпорядок дня і план тренування для досягнення максимального результату без особливих зусиль.

Спеціальний дизайн трекера дозволяє використовувати його протягом тривалого часу не відчуваючи абсолютно ніякого дискомфорту. UWatch G18 сумісний з усіма iOs і Android гаджетами, що дозволяє синхронізувати його практично з усіма сучасними смартфонами. Відчуйте результат кожної хвилини заняття спортом, мотивируйте себе досягненням більш високих цілей. З трекером UWatch G18 ви абсолютно по новому відкриєте для себе спорт!

Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу. Саме тому фітнес-гаджети стають дуже затребуваним товаром, адже вони є дуже хорошим помічником у формуванні корисних звичок. В ряду великої різноманітності «розумних» пристроїв особливо варто звернути увагу на фітнес-браслети, які вважаються найбільш зручним і доступним пристосуванням для підрахунку вашої активності протягом дня. Їх ще називають фітнес-трекером або розумним браслетом.

Xто з себе представляє фітнес-браслет? Пристрій складається з невеликого датчика з акселерометром (так звана капсула) і ремінця, який надягає на руку. За допомогою розумного браслета ви можете не тільки відстежити вашу фізичну активність (кількість кроків, пройдену відстань, витрачені калорії), але і проконтролювати фізичний стан (пульс, сон і в деяких випадках навіть тиск і насиченість крові киснем). Завдяки вдосконаленню технологій, дані на браслеті надаються досить точними і наближеними до реальних.

Фітнес-браслет (фітнес-трекер) - це пристрій для моніторингу показників, пов'язаних з активністю і здоров'ям: кількість пройдених кроків, частота серцевих скорочень, витрачені калорії, якість сну. Легкий і компактний браслет надівається на руку і за рахунок спеціального датчика відслідковує вашу активність протягом дня. Фітнес-браслети стали справжньою знахідкою для людей, які ведуть здоровий спосіб життя або планують почати його вести. Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані