Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера) - AT212249 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера) - AT212249 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)
Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера)

Монітор LCD Asus 27" VG279Q (розмір знижки уточнюйте у менеджера) - AT212249

Код товару: AT212249
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея 27". Частота оновлення 144 Гц. Роздільна здатність дисплея 1920 x 1080. Час реакції матриці 1 мс. Яскравість дисплея 400 кд/м². Тип матриці IPS. Інтерфейси DisplayPort, DVI, HDMI. Контрастність дисплея 1 Кути огляду горизонтальний/вертикальний 178°/178° Співвідношення сторін 16:9 Вбудовані колонки Ні Розмір пікселя 81 ppi Покриття Матове VESA 100х100 мм Максимальна кількість кольорів 16.7 млн Колір Black Підсвічування WLED

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASUS
Діагональ дисплея 27
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці IPS
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Покриття Антиблікове
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення DisplayPort, HDMI, VGA
VESA 100 x 100 мм
Время отклика матрицы 1 мс
Яркость 400 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.155
Технологии улучшения изображения ASUS GamePlus, ASUS VividPixel, CrossHair, Extreme Low Blue Light, Flicker Free, FPS, GameFast Input technology, GameVisual, Trace Free Technology
Потребляемая мощность в рабочем режиме 40 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 619 x (376~506) x 211 мм
Размеры без подставки 619 x 363 x 50 мм
Вес без упаковки 3.2 кг
Регулировка положения поворот экрана (Pivot)
Опис

27-дюймовий геймерський монітор формату Full-HD з IPS-матрицею, високою частотою оновлення (144 Гц) та технологією адаптивної синхронізації FreeSync
Технологія Shadow Boost покращує відображення темних фрагментів ігрових сцен, не торкаючись світлих
Мінімізація змащування зображення та низький час відгуку – 1 мс (MPRT)
Технологія GameFast для зменшення затримки відображення
Ексклюзивні технології ASUS для підвищення якості зображення та допомоги геймерам у процесі гри
ASUS VG279Q – це 27-дюймовий монітор формату Full-HD з IPS-панеллю, низьким часом відгуку (1 мс MPRT) та високою частотою оновлення екрану (144 Гц), створений для любителів комп'ютерних ігор. У ньому реалізовані різні геймерські функції та технології, у тому числі адаптивна синхронізація FreeSync та встановлені режими зображення GameVisual.
Частотаоновлення екрана – 144 Гц
Монітором VG279Q підтримується підвищена частота оновлення екрана – 144 Гц. Завдяки їй зменшується затримка відображення, що сподобається всім любителям динамічних ігор, від шутерів до гоночних симуляторів.
Низький час відгуку - 1 мс (MPRT)
Час відгуку монітора VG279Q складає всього 1 мілісекунду, що дозволяє повністю усунути візуальні артефакти у вигляді темних шлейфів за об'єктами, що рухаються. Крім того, технологія мінімізації змащування, розроблена фахівцями ASUS і названа Extreme Low Motion Blur, дозволяє цьому монітору видавати більш чітке зображення при показі динамічних сцен в комп'ютерних іграх.
Адаптивна синхронізація FreeSync
У цьому моніторі реалізована технологія FreeSync, що синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведеннякадрів графічним процесором. Завдяки цьому усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача.
IPS-панель з точним кольором
Контрастність монітора VG279Q становить 1000:1, а РК-панель, виготовлена за технологією IPS, забезпечує точну передачу кольору і широкі кути огляду – на рівні 178°.
Технологія ASUS Shadow Boost
Завдяки технології Shadow Boost покращується відображення темних фрагментів ігрових сцен, при цьому світлі області залишаються без істотних змін. Це дозволить швидше помітити ворога, що причаївся в тіні.
Технологія GameFast Input
Чим менше час між натисканням на клавіші та наступною реакцією гри на цю дію, тим краще сприймається ігровийпроцес. Затримка відображення, як правило, менша з РК-моніторами, ніж з телевізорами, причому монітори ASUS додатково покращують цей параметр за рахунок технології GameFast Input, завдяки якій гра миттєво відгукується на всі дії користувача.

Безліч інтерфейсів та вузька екранна рамка
Монітор VG279Q підключається до джерела відеосигналу за інтерфейсом DVI-D, DisplayPort 1.2 або HDMI, а вузька екранна рамка (всього товщиною 1 см) робить його ідеальним вибором для мультимоніторних конфігурацій.
Ергономічна підставка
Підставка цього монітора дозволяє зручно налаштовувати положення екрана: змінювати кут нахилу та висоту, повертати його навколо своєї осі або переводити в портретний режим. Крім того, монітор можна повісити на стіну за допомогою стандартного VESA-кріплення.
Функція ASUS GamePlus
Оскільки модель VG279Q орієнтована насамперед на геймерів, в ній реалізовані спеціальні можливості, призначені для любителів комп'ютерних ігор та розроблені за їх участю. Вони активуються за допомогою кнопки GamePlus.
Технологія ASUS GameVisual
Ексклюзивна технологія ASUS GameVisual дозволяє швидко налаштовувати монітор відповідно до поточних завдань та умов, щоб отримати максимально якісне зображення. Усього доступно сім режимів налаштування. Між ними можна легко перемикатися натисканням на виділену для цього кнопку.

Мінімізація мерехтіння екрану
Для зменшення ймовірності появи неприємних симптомів, пов'язаних зі втомою очей, фахівці ASUS розробили технологію Flicker-Free, яка пригнічує мерехтіння екрану. Монітори з цією технологією взаємодіють зкомп'ютером комфортнішим.
Фільтрування синього світла
Оскільки багато користувачів проводять за комп'ютером довгий годинник, монітори ASUS відрізняються продуманою ергономікою та спеціальними технологіями (фільтрація синього світла, мінімізація мерехтіння), що знижують втому очей. Ідеальна реалізація цих ергономічних функцій підтверджується сертифікатом незалежної лабораторії TÜV Rheinland. Рівень фільтрації синього світла, який може шкідливо впливати на очі, задається в екранному меню або через програму DisplayWidget.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані