Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671) - AT212388 - купити Вентилятори в Києві й Україні, доступні ціни на Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671) - AT212388 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671)
Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671)
Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671)
Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671)

Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671) - AT212388

Код товару: AT212388
Немає в наявності
Короткий опис:
Додатково регулювання висоти, автоповорот, Розмір диаметр 40 см, Швидкість обертів 3 швидкісних режими, Матеріал білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Скорость оборотов 3 скоростных режима
Розмір диаметр 40 см
Матеріал White
Додатково регулеровка высоты, автоповорот
Опис

Придбати Вентилятор Ergo FS 1671 (FS1671) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вентилятор Ergo FS1671 (FS1671)

Робота з комфортом. Тема робочого комфорту завжди доречна, адже без нього будь-яка робота втрачає свою ефективність. Облаштування робочого простору завжди спрямовує свій погляд на присутність такого компонента як вентилятор. Модель ERGO FS 1671 нагородить вас бажаною прохолодою.

Форма в рамках традицій. Привітний дизайн вентилятора ERGO FS тисячу шістсот сімдесят один1671 - його візитна картка. Він виконаний за сучасними канонами, які з надзвичайною легкістю привертають до себе увагу.

Призначена для користувача персоналізація. Підлоговий вентилятор ERGO FS 1671 вміє підлаштовуватися під ваші запити і потреби. Модель дозволяє швидко і легко відрегулювати свою висоту і кут нахилу всього лише кількома рухами.

Питання швидкості. Питання швидкості ніколи не стоїть руба для вентилятора ERGO FS 1671. Вас чекає три швидкісних режиму обертання 40-сантиметрових лопатей з потужністю в 45 Вт. Вентилятор не втрачає актуальності при обслуговуванні площі в 20 квадратних метрів.

Змінюючи позицію. Підлоговий вентилятор ERGO FS 1671 не любить хвалитися своїми функціональними поруч. Він доводить свою вірність за допомогою функції автоматичного повороту, розподіляючи холодне повітря по різних частинах простору.

За найоптимальнішою ціною. Оптимальна цінова категорія робить дану модель ще більш привабливою. Піймати свій шанс з обопільною вигодою, поки він знаходиться в ваших руках.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані