Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56 - AT212454 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56 - AT212454 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56
Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56
Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56
Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56 - AT212454

Код товару: AT212454
Немає в наявності
Короткий опис:
Функції подрібнювач, змішування, блендер, Тип кухонний комбайн, Потужність 850 Вт, Об'єм основної чаші 2.3 л, Об'єм чаші блендера 1.5 л, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції измельчитель, смешивание, блендер
Тип кухонный комбайн
Потужність 850 Вт
Объем основной чаши 2.3 л
Объем чаши блендера 1.5 л
Режимы импульсный режим
Насадки терка, насадка для взбивания
Особливості нескользящие ножки, насадки можно мыть в посудомоечной машине
Габарити 41 х 24 х 19.5 см
Вага 3.3 кг
Колір кремовый
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Кухонний комбайн Russell Hobbs 25182-56 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Натхнений ретро-стилем британський бренд створив комбайн Russell Hobbs 25182-56 Retro з унікальним дизайном. Виконаний в ніжно-кремовому кольорі зі сталевими вставками і незвичайної шкалою, яка б показала обертів на хвилину, він стане яскравим акцентом, який притягує погляди. Продумане до дрібниць пристрій з довговічним металевим корпусом і небиткими пластиковими деталями без вмісту шкідливих домішок, які можна мити в посудомийній машинці. Нековзні ніжки допоможуть ретельно зафіксувати прилад на столі і забезпечити безперебійну роботу комбайна.

Універсальність. Ви можете купити побутову техніку окремо, витративши великі гроші, або придбати компактний, універсальний комбайн, в якому зібрані всі найнеобхідніші і часто використовувані функції за демократичну ціну. Прилад допоможе підготуватися до будь-якого свята, використовуючи мінімальну кількість часу і посуду, значно полегшивши працю сучасної господині.

Багатофункціональність. Для змішування, подрібнення, збивання і перемелювання продуктів використовуйте насадки, що входять в комплект. Знімні леза для подрібнення виконані з нержавіючої сталі, вони менш схильні до корозії, невибагливі у використанні, міцні і стійкі до ударів. Для обробки твердих продуктів вбудований імпульсний режим, який виконує короткочасні обертання на максимальних швидкостях, потім робить зупинку і оцінює ступінь подрібнення, при цьому продукти встигають осідати на дно чаші. Відмінні риси. Дана модель має потужність 850 Вт, що дозволяє ефективно виконувати складні операції. Приготування смачної випічки в домашніх умовах стало швидше з функцією "замішування тіста", а щоденні смузі і коктейлі, зроблені за допомогою блендера, принесуть радість і користь Вам і Вашим дітям.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані