Електрочайник Magio MG-520 - AT213185 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Magio MG-520 - AT213185 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Електрочайник Magio MG-520
Електрочайник Magio MG-520
Електрочайник Magio MG-520

Електрочайник Magio MG-520 - AT213185

Код товару: AT213185
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу пластик, Об'єм 1.7 л, Потужність 2200 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Матеріал корпусу пластик
Об`єм 1.7 л
Потужність 2200 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Колір красный, бежевый
Опис

Придбати Електрочайник Magio MG-520 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник Magio MG-520 в лічені хвилини закип'ятити або нагріє воду. Це незамінний помічник у повсякденному побуті і в офісі. Використання електрочайника настільки легко і безпечно, що з цим приладом впорається навіть дитина. Корпус виготовлений з екологічного термостійкого пластика, крім того він має стильний дизайн. Електрочайник наділений такими необхідними функціями, як автовідключення при закипанні, індикація рівня води.

Електрочайник на сучасній кухні - один з найбільш часто використовуваних приладів, тому важливо, щоб він був якісним, надійним і функціональним. Сучасні просунуті моделі можуть не тільки швидко кип'ятити воду, але і підтримувати задану температуру. Є й моделі з дистанційним управлінням, системами захисту від поломок і іншими корисними функціями, на які варто звернути увагу.

Хто ж не знає цей прилад, який служить для того, щоб в ньому нагрівати воду? У будинку або в офісі, в кабінеті багато підключають його до розетки, щоб через лічені хвилини отримати окріп. Час звичайних чайників, які потребували тому, щоб десь поруч була розпечена плита, минуло. Практично не зустріти зараз і чайників зі свистком, які повідомляли про те, що вода закипіла. Настала ера електричних чайників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані