Навушники SVEN SEB-B270MV black-red (SEB-B270MV) - AT021379 - купити Навушники та гарнітури в Києві й Україні, доступні ціни на Навушники SVEN SEB-B270MV black-red (SEB-B270MV) - AT021379 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Навушники SVEN SEB-B270MV black-red (SEB-B270MV)

Навушники SVEN SEB-B270MV black-red (SEB-B270MV) - AT021379

Код товару: AT021379
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Інтерфейс підключення Bluetooth, Конструкція внутрішньоканальні, Призначення для телефону, для плеєра, Тип пристрою гарнітура, Підключення бездротове, Тип для спорту,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SVEN
Інтерфейс підключення Bluetooth
Конструкция внутриканальные
Призначення для телефона, для плеера
Тип устройства гарнитура
Подключение безпровідне
Тип для спорта
Тип кріплення шнурок на шию
Чувствительность 92 дБ
Колір Red, Black
Сопротивление наушников 32 Ом
Минимальная воспроизводимая частота 20 Гц
Максимальная воспроизводимая частота 20 кГц
Чувствительность микрофона 42 dB
Минимальная воспринимаемая частота микрофона 100 Гц
Максимальная воспринимаемая частота микрофона 10 кГц
Особливості регулятор громкости, кнопки управления треками, кнопка принять/отклонить вызов, multipoint
Опис

Придбати Навушники SVEN SEB-B270MV black-red (SEB-B270MV) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія Sven підготувала приємний сюрприз для любителів яскравих високотехнологічних аксесуарів. Нові чорно-червоні всередині-канальні Bluetooth-стереонавушники з мікрофоном SVEN SEB-B270MV black-red (SEB-B270MV) -це відмінний звук, досконала ергономіка і можливість підтримувати зв'язок з двома мобільними пристроями одночасно! Нова Bluetooth-гарнітура здатна об'єднати ваші улюблені гаджети. З нею ви можете дивитися кіно на планшеті і приймати виклики зі свого мобільного телефону!

Незважаючи на компактні розміри, звук Sven SEB-B270MV не розчарує досвідчених меломанів. Глибокі і насичені баси порадують любителів року. Завдяки новій версії Bluetooth модель вкрай економно витрачає енергію. Гарнітура здатна безперервно працювати без додаткової підзарядки до 5 годин! При розробці цієї моделі інженери Sven приділили особливу увагу ергономіці. Завдяки особливій двошарової насадки, амбушюри SEB-B270MV стали набагато комфортніше і краще тримаються у вухах.

Навушники SVEN SEB-B270MV black-red укомплектовані двома додатковими комплектами змінних амбушюрів інших розмірів - ми підібрали оптимальні варіанти, з урахуванням анатомічних особливостей більшості користувачів. Кабель, що з'єднує навушники, забезпечений спеціальною кліпсою, за допомогою якої можна відрегулювати його довжину. Управління треками дзвінків та відповідь мобільного телефону здійснюється за допомогою зручного прогумованого пульта, розташованого на кабелі. Там же знаходиться чутливий мікрофон.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані