Холодильник Haier HA WS59GAE - AT215380 - купити Холодильники в Києві й Україні, доступні ціни на Холодильник Haier HA WS59GAE - AT215380 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Холодильник Haier HA WS59GAE
Холодильник Haier HA WS59GAE
Холодильник Haier HA WS59GAE

Холодильник Haier HA WS59GAE - AT215380

Код товару: AT215380
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип холодильника - однокамерний, об'єм холодильної камери (корисний) - 167 л, об'єм морозильної камери (корисний) - відсутній, тип управління - електронне, 127 см, 50 см, 54 см, 58 кг, Колір - чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 127 см
Тип холодильника однокамерный
Колір Чорний
Ширина 50 см
Общий объем холодильника 167 л
Объем холодильной камеры (полезный) 167 л
Глибина 54 см
Тип управления электронное
Класс энергопотребления A
Особливості винный холодильник, внутреннее освещение
Вага 58 кг
Виробник Haier
Опис

Придбати Холодильник Haier HA WS59GAE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Холодильник Haier WS59GAE

У кожного фаната хорошого натурального вина для збереження всіх смакових якостей цього божественного напою повинен бути винний шафа. Одним з таких є модель Haier WS59GAE. Він призначений для зберігання колекційних пляшок, забезпечуючи всі необхідні мікрокліматичні умови. Всередині винного шафи розміщено 6 полиць. В цілому в пристрої може поміститися 59 пляшок. Усередині агрегату працює економне LED-освітлення, що надає винному шафі загадкового зовнішнього вигляду.

Всередині винного шафи дотримуються належні умови, необхідні для тривалого зберігання вина та інших винних напоїв. Температура всередині механізму може становити від 6 до 18 градусів. Встановлювати температурний показник необхідно, враховуючи сорт вина, витримку та інші характеристики напою. Для регулювання показників всередині винного шафи існує спеціальний LED-дисплей.

Винний шафа даної моделі функціонує на вигідному класі енергоспоживання А. При цілодобової інтенсивної роботі механізм використовує не більше 167 кВт за рік. Ці незначні витрати забезпечать улюбленого напою належні умови, завдяки чому смак стане тільки приємніше і цікавіше. 

Haier - найбільш відомий і успішний китайський виробник побутових приладів. Його можна назвати єдиним знаменитим по-справжньому брендом Китаю. Китайський виробник зміг впровадити в своє виробництво не тільки високотехнологічні комплектуючі японців, такі як компресори Mitsubishi і Sanyo, але і японський підхід в плані ставлення до праці. Китайці змогли організувати виробництво під гаслом, коли кожен працівник особисто зацікавлений в найвищій якості продукції, що випускається.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані