Мультиварка Rotex RMC 532-W (RMC532-W) - AT215956 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка Rotex RMC 532-W (RMC532-W) - AT215956 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультиварка Rotex RMC 532-W (RMC532-W)

Мультиварка Rotex RMC 532-W (RMC532-W) - AT215956

Код товару: AT215956
В наявності
1 799 грн
Короткий опис:
Тип - мультиварка, управління - електронне, об'єм чаші - 5 л, потужність - 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ бобовые, борщ, варка на пару, жаркое, запекание, йогурт, каша, крупа, молочная каша, мультиповар, мясо, овощи, овсянка, паста, пицца, плов, разморозка, рис, стерилизация, суп, тушение, фритюр, холодец
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия керамічне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Количество программ 31
Таймер отсрочки до 24 часов
Аксессуары лопатка, мерная чашка, паровая емкость, Половник
Колір серебристый/белый
Комплектація книга рецептов
Виробник Rotex
Опис

Придбати Мультиварка Rotex RMC 532-W (RMC532-W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка Rotex RMC 532-W (RMC532-W) - це чудова помічниця з приємним дизайном і багатим функціоналом. Ця сучасна і практична побутова техніка дозволить вам швидко і просто готувати найрізноманітніші страви. Набір з 31 автоматичної програми, безсумнівно, порадують господиню. Кожна програма підбере оптимальні настройки температури і часу для правильного приготування різних страв з ідеальним результатом. Особливістю цієї моделі є наявність великого вибору програм для приготування дитячих страв. Це і йогурт, каша, молочна каша, овочеве пюре, тепле молоко, стерилізація. Крім того цілий ряд програм дозволить готувати дієтичні страви і страви з овочів.

З Rotex RMC532-W ваш побут стане простіше, а на вашому столі з'явиться більше нових смачних і корисних страв. Чаша загальним об"ємом п'ять літрів має антипригарне мармурово- біле керамічне покриття. Технологія 3D нагріву створює усередині чаші рівномірний розподіл тепла, що ідеально для виконання теплової обробки продуктів і приготування різних страв. За допомогою електронного дисплея і кнопок ви з легкістю зможете вибрати необхідну програму. Вбудована функція підтримки температури дозволяє вже приготовленій їжі зберігати тепло певний час. Є також і таймер відстрочки старту, який дозволяє мультиварці автоматично почати приготування обраної вами страви без вашої присутності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані