Кавоварка ARIETE 1389A COPPER - AT216065 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка ARIETE 1389A COPPER - AT216065 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кавоварка ARIETE 1389A COPPER

Кавоварка ARIETE 1389A COPPER - AT216065

Код товару: AT216065
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип кавоварки - еспресо (ріжкова), тип управління - механічне, тип кави для використання - мелений, чалди, потужність - 850 Вт, мідний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки эспрессо (рожковая)
Тип используемого кофе молотый, чалды
Сфера применения для дома (бытовые)
Приготовление капучино ручная
Резервуар для воды 0.9 л
Тип управления механічна
Давление водяного насоса 15 бар
Потужність 850 Вт
Функції аналоговый индикатор, индикатор уровня воды, капучинатор, одновременное приготовление двух чашек кофе, режим ожидания, съемный поддон для капель, съемный резервуар для воды
Габарити 31 x 28 x 23 см
Вага 3.61 кг
Колір медный
Аксессуары холдер
Виробник ARIETE
Опис

Придбати Кавоварка ARIETE 1389A COPPER Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Це унікальна техніка в стилі вінтаж. Хочете прикрасити свою кухню брендового кавоваркою, яка створить незвичайну атмосферу? Зробити подарунок, який оцінять? Ця модель - то, що вам потрібно, вона особлива. Функціональна, проста у використанні і надійна, така кавоварка сподобається будь-якому кавоману. З нею ви відчуєте себе в затишній кав'ярні. Італійська торгова марка отримала світове визнання, завдяки техніці незвичайного дизайну, і ця модель - яскрава представниця продукції бренду.

Все для смачної кави. Купити кавоварку Ariete 1389 Vintage - отримати відмінну техніку для приготування кави. З її допомогою ви зможете приготувати ароматний капучіно. Для цього пристрій оснастили пристосуванням Thermocreamer. Просто заповніть ємність молоком, опустіть в неї насадку панарелло і включіть подачу пари. Пінку, яка у вас вийде, додайте в каву. Кавоварка має потужність 900 Вт, що дозволяє приготувати напій швидко. Резервуар для води вміщає 0,9 л. Кавоварка має тримач з двома кавовими фільтрами: для двох ложок кави, для однієї ложки кави / чалд. Якщо ви хочете готувати смачну каву просто і швидко, вам сподобається ця модель.

Піддон для крапель. Ціна Ariete 1389 прийнятна. Доглядати за кавоваркою дуже просто - вона має знімний піддон для крапель, який потрібен час від часу спорожняти. Завдяки цій особливості поверхню столу, на якому ви розмістили кавоварку, завжди буде залишатися чистою. Ця модель важить всього 3,61, тому, якщо дуже любите каву, зможете взяти її з собою на дачу. Тепер ви зможете пити каву, коли забажаєте!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані