Кавоварка ARIETE 1358A BK - AT217485 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка ARIETE 1358A BK - AT217485 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка ARIETE 1358A BK

Кавоварка ARIETE 1358A BK - AT217485

Код товару: AT217485
В наявності
1 635 грн
Короткий опис:
Тип кавоварки - гейзерна, тип управління - механічне, тип кави для використання - мелений, потужність - 400 Вт, чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки гейзерная
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Тип управления механічна
Потужність 400 Вт
Вага 0.76 кг
Колір Чорний
Виробник ARIETE
Опис

Придбати Кавоварка ARIETE 1358A BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Гейзерна модель. Гейзерні моделі зовні схожі на чайник, але конструкція їх відрізняється від цього приладу: порожнина поділяється на дві частини (для води і готового напою). Ці два резервуари з'єднуються трубкою, посередині якої розташовується кавова ємність. Проходячи через сухий кави, окріп виходить під вплив тиску в резервуарі, призначеному для напою. Проста конструкція сприяє невисокій ціні такої техніки.

Робота з меленою кавою. Кавоварка призначена для роботи з меленою кавою. У вашому розпорядженні резервуар, який служить своєрідною «прошарком» між водою і кава. Туди закладають порцію меленої кави. При застосуванні кави в гейзерних кавоварках є деякі тонкощі щодо помелу: він повинен бути трохи крупніше, ніж для ручних кавоварок еспресо. При такому підході ви отримаєте найбільш насичений якісний напій.

Обертання на 360 °. Зручна опція, що дозволяє обертати кавоварку навколо власної осі. Це робить зручною експлуатацію приладу, підвищує комфорт при використанні. Ви можете взяти виріб з будь-якого боку, при цьому не замислюючись, якою рукою це зробити.

Автоподогрев дна колби. Кавоварка має функцію автоматичного підігріву дна колби. Це дозволяє приладу тримати постійну температуру, необхідну для приготування якісного і смачної кави, що відповідає всім канонам рецептури.

Компактні розміри. Ще одна перевага представленої моделі полягає в її компактності. Розміри кавоварки рівні 25,5х18x13,5 см. При таких габаритах їй завжди знайдеться місце на столі. А класичний зовнішній вигляд дозволить гідно вписатися в компанію придбаних раніше побутових приладів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані